LiderGaming l Yeni Kanal l Destek Lütfen

Kanal Nasıl ?

• İyi

Kullanılan: 1 20.0%
  • Orta

Kullanılan: 3 60.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. 2 Gün önce açmış bir kanal açtım ve yanımda bir arkadaşımla video çekiyoruz. 2 Günde 10 abone olduk buna birazda olsa seviniyoruz :)
Çoğu kanallar 300-500 abone 4 video yüklemiş nasıl oluyor anlamıyorum :o Bende en büyük forumlardan birine bir konu açıp kanalmı tanıtmak istedim :)

Kanalım:LiderGaming
Yaşlar:14 ( arkadaşım ) 15 ( ben )
Günde 2 adet video gelmektedir.
Serilerimiz şuanlık Sade Survival ve Cube Survival'dır.
Bayram çıktıktan sonra TheWalkingDead çekmeye başlıyacağım.
İzlenme sayısı 2-10 arası olunca üzülüyorum :)

Kanalımıza bir şans verip lütfen bakarmısınız :olgun:

Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde anket yaptım onada oy verirseniz sevinirim.

Konumu okuduysanız teşekkürler :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzrnli video ile büyüyebilirsiniz.Bir de kendinize ait bir şey çıkartırsanız tam olur.Mesela ********** kanalının hızlı yapı kapışmaları var ve bu sayede kanala insanlar gelmeye başladı.Yani düzenli video ve değişik bir fikirle belki bir gün çok büyüyebilirsin.

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzrnli video ile büyüyebilirsiniz.Bir de kendinize ait bir şey çıkartırsanız tam olur.Mesela ********** kanalının hızlı yapı kapışmaları var ve bu sayede kanala insanlar gelmeye başladı.Yani düzenli video ve değişik bir fikirle belki bir gün çok büyüyebilirsin.

Yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Düzenli videolar yükleniyor zaten 2 video hergün geliyor ama misafirliğe gidersem atamayabilirim. Şuanlık düzenli bir şekilde video yüklemekteyim. Evet kafamızda öyle bir şey yapmak var 1 ay'a kadar bizde öyle bir şey yapmayı düşünüyoruz. İnşallah dediğin gibi olur :)[DOUBLEPOST=1406531562,1406529178][/DOUBLEPOST]Güncell.[DOUBLEPOST=1406565752][/DOUBLEPOST]Güncell.[DOUBLEPOST=1406653522][/DOUBLEPOST]Güncell.
Kanalımıza bi göz atarmısınız.[DOUBLEPOST=1406723197][/DOUBLEPOST]Hiç kimse yorum falan atmıyormu bi şans verip kanala bakın lütfen :)

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence iyi :)
–cbg2002

Yorumun için çok teşekkür ederim :) Bu birazda olsa moralimi yerine getirdi :) Kanalımı takip edersen sevinirim :)[DOUBLEPOST=1406813965,1406752548][/DOUBLEPOST]Güncell. İlgilenen yokmu ?[DOUBLEPOST=1406875085][/DOUBLEPOST]Güncel :)