Adam skinliydi endermana benzer bir şey.
- ihtimal Lagdan yerin altına girmiştir adam grimiydi?
Değil. Adamlar sonoyuncuda Premium olmadan skin ve pelerin bile verirken, sen bunu bana anlatıyorsun.Lagdan bacakları yere girmis olabilir bende görmüstüm bu arada skinin kısa olmazsı gibi bir şey imkansız
Benim bildigim kadarıyla öyle bişeyin olması imkansız ama siz olabilir diyorsanız sizin düsünceniz bir şey diyemem.Değil. Adamlar sonoyuncuda Premium olmadan skin ve pelerin bile verirken, sen bunu bana anlatıyorsun.
Gönderdigin fotografta söyle bir şey var tabi bunu kendi düsüncem olarak söylüyorum yanlış anlama ama simdi mesela adamın kafasının olacagı yeri dia block gibi yapmıslar gögüs yerinide adamın kafası gibi yapmıslar gibi duruyor.YAv var öyle bir şey. Burada konuşacağınıza Hypixel'in FaceBook sayfasına baksanız. Durun siz şimdi arayıp bulmaya da üşenirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim Onlar Skin Dikkatli Bakarsan Anlarsın Skin Olduğunu Elini Kaldırıpta Block Tutuğu Fln Yok Ayakları Yerede Girmiyor Sadece Skin İle Yapmış AdamlarYAv var öyle bir şey. Burada konuşacağınıza Hypixel'in FaceBook sayfasına baksanız. Durun siz şimdi arayıp bulmaya da üşenirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende anlattımda arkadaş anlamıyor öyle bişeyin olamıcagınıKardeşim Onlar Skin Dikkatli Bakarsan Anlarsın Skin Olduğunu Elini Kaldırıpta Block Tutuğu Fln Yok Ayakları Yerede Girmiyor Sadece Skin İle Yapmış Adamlar
Bende anlattımda arkadaş anlamıyor öyle bişeyin olamıcagını