MCreator Kullanmayı Bilen Biri Acil !

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar.Konuya direk uzatmadan giriyorum, Aranızdan MCreator bilen birine ihtiyacım var.Aslında bilmesine bile gerek yok sadece bilgisayarı MCreatoru çalıştırsın yeter.Bunu sizden istememin sebebi 3 bilgisayar değiştirmeme rağmen MCreatorda sorunlar yaşamam.Aranızdan biriyle (bilen biri iyi olur aslında) ortaklaşa mod çıkarıcaz ve kafamda çok iyi projeler var.Mod,item,block,biom yani aklınıza gelecek herşeyde MCreator üzerinde ustayım ve süper texturelar hazırlarım.İlgilenenler benle irtibata geçsin acill :)

Feridun Engin - Türkkit Mod Deveploment
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapabileceklerinin sınırlı olduğu bir program.Eclipse ile yapsan daha ciddiye alırdım.Ama @KadirBerk sana bir bakar.

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kullanmayı bilirsen sınırlı olmadığını görürsün.Ayrıca eclipse kullanmayı biliyorum :) ancak tercihim MCreator çünkü arayüzü daha kullanışlı.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullanmayı bilirsen sınırlı olmadığını görürsün.Ayrıca eclipse kullanmayı biliyorum :) ancak tercihim MCreator çünkü arayüzü daha kullanışlı.
Tamam o zaman MCreatorle kendi enerji sistemini ve kablo sistemini oluştur -,- Şaka maka MCreator'e karşı değilim fakat el emeğinin her zaman daha iyi olduğunu savunuyorum.Arayüzü ve basitleştirmesi mod kelimesinin anlamını bilmeyenler için oyuncak olur durumda.Bende mod geliştiriyorum ki enerji sistemlerini 4 aydan beri uğraşıyorum (bitiremedim) MCreator gibi bir program progress bar ve container yapacağını zannetmiyorum -,- Ayriyetten çok büyük bir mod yaptığını varsayarsak(MCreator ile) Pylo bütün kodlarına ve moduna ortak olduğu için telif hakkına sahip.Modun üzerinden işi paraya döküp ya da bağış alıp para kazanırsan sana dava açma hakkına sahip oluyor.Yada kazandığın 50 liranın(normal bir site 3 günde 80 tl kazanabiliyor sen düşün.) yarısını ona yollamak zorundasın.

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aklımda enerji sistemi gibi modlar yok daha başka planlar var ancak birçok sistem değiştirmeme rağmen MCreatoru çalıştıramıyorum :( hayallerim bi türlü gerçekleşmiyo :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Mcreator kullanmanı tercih etmem.Zaten eclipse kullanmayı biliyorsun niye mcreator`a ihtiyaç duyasın ? Ben mcreatordan sadece kodlara bakıyorum :)

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eclipseyi en son 2-3 sene önce kullandım baya unuttuğum şeyler var ve hiç doğru düzgün video yok.Bildiğiniz bi kanal varmı ?

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke Eclipse'nin arayüzü oyun yapımındaki gibi olsa.Oyun kodlamayı bilirim.Ama mod asla.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke Eclipse'nin arayüzü oyun yapımındaki gibi olsa.Oyun kodlamayı bilirim.Ama mod asla.
Ben de oyun kodlamayı biliyorum.Ama ilgimi çekmediği için zamanında çok bırakıp tekrar yapmışlığım da vardır.Sırf arayüz yüzünden kullanmaman garibime gitti.Zaten oyun kodlamakla mod kodlama arasında pek fark yok.Oyun kodlamayı bilen birinin mod kodlamayı bilememesi insanlara gülünç geliyor.Bence mod kodlamayı da denemelisin.(Kastamonudan selamlar)

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de oyun kodlamayı biliyorum.Ama ilgimi çekmediği için zamanında çok bırakıp tekrar yapmışlığım da vardır.Sırf arayüz yüzünden kullanmaman garibime gitti.Zaten oyun kodlamakla mod kodlama arasında pek fark yok.Oyun kodlamayı bilen birinin mod kodlamayı bilememesi insanlara gülünç geliyor.Bence mod kodlamayı da denemelisin.(Kastamonudan selamlar)
Peki öğretebilecek biri tanıyor musun?Eclipse ile ilgili bazı bilgilerim var(Arayüz kullanımı ve başlatma).Ama hiç öyle detayını bilmem.Bir arkadaş tanıyorum.Adam kendini aştı mod konusunda.Okuldan biri.Ondan öğretmesini istiğecem.Ama TEOK yaklaşıyor benim için.Yani hem ona hem bana sorun.Yani yardımcı videolar biliyorsan atabilir misin?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki öğretebilecek biri tanıyor musun?Eclipse ile ilgili bazı bilgilerim var(Arayüz kullanımı ve başlatma).Ama hiç öyle detayını bilmem.Bir arkadaş tanıyorum.Adam kendini aştı mod konusunda.Okuldan biri.Ondan öğretmesini istiğecem.Ama TEOK yaklaşıyor benim için.Yani hem ona hem bana sorun.Yani yardımcı videolar biliyorsan atabilir misin?
Ben öğretirim.İstanbula dönünce kendim video çekeceğim.Yararlanmak istersen izlersin.Tabii sınav yüzünden ilgilenemeyeceksen başka.