bazen şu yüksek yaşlılar aşırı küfür ediyor da böyle sus lan ondan büyükleri almıyoz hepsiYaş sınırı 11-13 arasıdır. yani 10-14 yaşındakiler gelemez.
Yani bebekler grubu kuracağız diyorsun huh :3
Bende senden büyüksem bu hakaret bana da geliyor demektir. Rapor edilmeden önce mesajını düzenlemeni öneririm. Terbiyeni takın lütfen seviyeli bir forumdasın !!!bazen şu yüksek yaşlılar aşırı küfür ediyor da böyle sus lan ondan büyükleri almıyoz hepsi ***
Mesajı düzelttim yani gidip gruba bebekler dediğin için adamı sinir etmeBende senden büyüksem bu hakaret bana da geliyor demektir. Rapor edilmeden önce mesajını düzenlemeni öneririm. Terbiyeni takın lütfen seviyeli bir forumdasın !!!
Büyükler küfrediyor falan millete laf falan atıyor ondan. diyoki sanane vermicem ugrasmayı sevmiyom kendilerini pek bişe sanıyorlar bazılarıBende senden büyüksem bu hakaret bana da geliyor demektir. Rapor edilmeden önce mesajını düzenlemeni öneririm. Terbiyeni takın lütfen seviyeli bir forumdasın !!!
Ben gruba bebekler felan demedim yorumları kimlerin yazdığını dikkatlice oku !Mesajı düzelttim yani gidip gruba bebekler dediğin için adamı sinir etmeCreeper:
seni patlatırım
[DOUBLEPOST=1407230570,1407230494][/DOUBLEPOST]
Büyükler küfrediyor falan millete laf falan atıyor ondan. diyoki sanane vermicem ugrasmayı sevmiyom kendilerini pek bişe sanıyorlar bazıları![]()
Yaw tarihe bak tarihe Böyle şeyleri özelden at kardeşBeyler Unturned Hala oynuyosanız ben gelirim yaş 15 skype mic vardır
Hala ilgileniyorum kardeşim ?Yaw tarihe bak tarihe Böyle şeyleri özelden at kardeş