Unturned oynayan ?

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk defa yaşım büyük olduğu için bir oyun grubuna katılamıyorum :D. Çok ilginç :D.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazen şu yüksek yaşlılar aşırı küfür ediyor da böyle sus lan ondan büyükleri almıyoz hepsi ***
Bende senden büyüksem bu hakaret bana da geliyor demektir. Rapor edilmeden önce mesajını düzenlemeni öneririm. Terbiyeni takın lütfen seviyeli bir forumdasın !!!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende senden büyüksem bu hakaret bana da geliyor demektir. Rapor edilmeden önce mesajını düzenlemeni öneririm. Terbiyeni takın lütfen seviyeli bir forumdasın !!!
Mesajı düzelttim yani gidip gruba bebekler dediğin için adamı sinir etme :p Creeper: :creeper: seni patlatırım :p[DOUBLEPOST=1407230570,1407230494][/DOUBLEPOST]
Büyükler küfrediyor falan millete laf falan atıyor ondan. diyoki sanane vermicem ugrasmayı sevmiyom kendilerini pek bişe sanıyorlar bazıları :notch:

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajı düzelttim yani gidip gruba bebekler dediğin için adamı sinir etme :p Creeper: :creeper: seni patlatırım :p[DOUBLEPOST=1407230570,1407230494][/DOUBLEPOST]
Büyükler küfrediyor falan millete laf falan atıyor ondan. diyoki sanane vermicem ugrasmayı sevmiyom kendilerini pek bişe sanıyorlar bazıları :notch:
Ben gruba bebekler felan demedim yorumları kimlerin yazdığını dikkatlice oku !
Grubuna kimi alırsan al cidden umurumda değil. Ama yaptığın önyargı ve terbiyesizlikti. Sana kızmamın nedeni bu.