SunTurk Spawnlar (Anket) -SunTurkBT-

Hangi Spawn Mapı daha Güzel?

• Kullanılan toplam oy
    4
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
beğenmediğimi belittim bence biraz düz ve basit kaçmış

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yeni mi çıkmaya başladı anlamadım ama yakın zamanlarda çok görüyorum: spawn yapıp etrafını gökyüzüne kadar duvarlarla kaplamak. Abi bir kere spawn dediğin şeyin güzel durması için ya kendi bütünlüğünü muhafaza etmesi ya da çevresiyle uyumlu olması gerekiyor. İlk resimlerde parçalar güzel sayılır ama kompozisyon oluşturamamışlar. Pek olmamış bence. -Kolay kolay olumsuz cevap veren biri değilim, insanların şevkini kırmayı da sevmem ama açık sözlü olmak gerekiyor-

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benden bir öneri olsun Brush ile etrafı dağ ile çevirmelisiniz çünkü bu tarz duvarlar hoş durmuyor ve sunucuya kalitesiz bir his veriyor.
İlk spawn'ı alın etraftaki ağaçları düzeltin arttırın ve yapıları düzeltin ayrıntılara önem verin.
Vede etrafa bir dağ yapın walls kötü görünüyor...

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benden bir öneri olsun Brush ile etrafı dağ ile çevirmelisiniz çünkü bu tarz duvarlar hoş durmuyor ve sunucuya kalitesiz bir his veriyor.
İlk spawn'ı alın etraftaki ağaçları düzeltin arttırın ve yapıları düzeltin ayrıntılara önem verin.
Vede etrafa bir dağ yapın walls kötü görünüyor...

Bunu çok düşündüm yapmayada çalıştım ama olmadı Server açılmadan önce yapmaya çalışacağım