|Minecraft Timelapse Build|Modern Villa|Hızlandırılmış Video|By Manga34|

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Video Çektim Hala Inanmıyorsunuz Kendiniz Yapamıyorsunuz Diye Benimde Yapamayacağım Hissine Kapılıyorsunuz!
Türkiyede Bir Ülke Burdada Adam Akıllı Oyuncular Var Yeter Artık!
Video çekmişsin ama schematic ile yapılan bir evi çekmişsin senin yaptığını nerden bilebiliriz. Video'yu kanıt sanıyorsan yanılıyorsun ! Kendi yapmadığın şeyi paylaşsanda senin zararına bunun gibi bir şey asla yapamiyacaksın. Kendin yapsaydın schematic ne alaka ?

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video çekmişsin ama schematic ile yapılan bir evi çekmişsin senin yaptığını nerden bilebiliriz. Video'yu kanıt sanıyorsan yanılıyorsun ! Kendi yapmadığın şeyi paylaşsanda senin zararına bunun gibi bir şey asla yapamiyacaksın. Kendin yapsaydın schematic ne alaka ?
Schematicmi Dedim Özürlü Kardeşim
Hem Siz Bi Skype Verin abiler Ile Uğraşamayacağımm[DOUBLEPOST=1407272207,1407272128][/DOUBLEPOST]
Bağırman suçluluk psikolojisinin gereğidir. Haksızsın ve ev çalıntı daha fazla uzatma lütfen
Yeter Lan Bi Uza Senle Uğraşacam

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bende böyle yapmayı planlıyodum? ama bu olay sonucunda yanlış bişi oldugunu anladim

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Schematicmi Dedim Özürlü Kardeşim
Hem Siz Bi Skype Verin abiler Ile Uğraşamayacağımm[DOUBLEPOST=1407272207,1407272128][/DOUBLEPOST]
Yeter Lan Bi Uza Senle Uğraşacam
Sen kime abi diyorsun azda olsa aile terbiyesi almışsın diye düşünüyorum. Kendinden büyüklere saygıllı ol . Biraz adam ol olamıyosanda gel bizim burda adamlık dersi veriyolar senin gibi beş para etmeyen insanlara bedava gelde yazdırayım seni oraya ! Küfür edebilirdim ama etmiyorum çünkü senin gibi terbiyesizlere küfür edipte ban yemek istemiyorum.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Video daki npc daireler çizerek katman katman yükselerek ve olmadığı yerlere bazen blok koyarak ilerliyor bu kesinlikle bir pluginin işi normal biri bunu böyle katman katman dairler çizerek yapmaz mesela daha sadece zemin yapılmışken direk süslemelerde geliyor harita seninmidir değilmidir bilemeyeceğim ama o videodakinin npc olduğu fazlasıyla belli :3