- En iyi cevaplar
- 0
Bence güzel bi sorun olunca adam diyecek burası dağbaşımı diye evet dağbaşı diyebilceksin agdhfhshdgfgf
Nasıl bir psikolojiyse artık, adam sırf bunu diyebilmek için dağ başında ev istiyor.
Bence güzel bi sorun olunca adam diyecek burası dağbaşımı diye evet dağbaşı diyebilceksin agdhfhshdgfgf
O nasıl ilham Çeypi ?dediğim gibi edit çakarsak müthiş bi fantastik köy kurabiliriz köyün esas ulaşım yolları köprüler olur ve ufak ufak adalarda bir sürü evler irili ufaklı ve çiçeklerle bezeli cıvıl cıvıl ortam ufak çiçeklerin yanında güven hissi veren dev ağaçlar ve akarsu sesleri ilham loading
Sen batuhan demir adlı kişi miydin ?Eski Yapitin Çalıntıdır..Ronin'e nasil alindigin merak konusu...[DOUBLEPOST=1407319891,1407319500][/DOUBLEPOST]Bide Pmc'ye Koymazmi HahahahaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hayir oda kim? ben tutorial izlerken buldum bu videoyu ve şaşırdım.Sen batuhan demir adlı kişi miydin ?
Abicim bu olaydan sonra atıldı takımdan ayrıca çalıntı haritalar paylaşmışsın bundanda uyarı yemişsin. Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek.Hayir oda kim? ben tutorial izlerken buldum bu videoyu ve şaşırdım.
Dip Not: Adim Batuhan Değil Soyadimda Demir Değil![]()
Eski Yapitin Çalıntıdır..Ronin'e nasil alindigin merak konusu...[DOUBLEPOST=1407319891,1407319500][/DOUBLEPOST]Bide Pmc'ye Koymazmi HahahahaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Abicim bu olaydan sonra atıldı takımdan ayrıca çalıntı haritalar paylaşmışsın bundanda uyarı yemişsin. Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek.![]()
Yav Enes değil Mert MertEnes atıldı mı ?
Enes çalıntı yapı mı yapıyor ?
İnanmam ^^
Enes bizim orada da yapmıştın bir dağ ve değirmen.Yav Enes değil Mert Mert
ImprudentAxe .s
Enes bizim orada da yapmıştın bir dağ ve değirmen.
Hatta bizim HUB maceramıza girişiyorduk.
Çatıdan sonra olanları hatırladım bak eheh
Keşke o gün o spawn'ı bitirseydik cidden farklı bir konumda olabilirdik.
Her neyse sağlık olsun.![]()