Jail Escape Turkish Version 2 [Kendi Yapımım]

Musahan17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Şimdide Jail Escape Turkish Version 2yi Sunucam.Özet Olarak Köyde Basliyorsunuz Ve Yazanlari Yapiyorsunuz. Çok Eglenceli Ölüm Riski Bol Ve Çok Komik
İNDİRME LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş sen galiba /gamemode 0 bilmiyosun versiyon 3ü bitirince bari bunu yap :)

FaruKM7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben her mapta dümdüz bir alanda başlıyorum tam yerinde başlamıyorum sorun nedir?Bu maptada dümdüz bir yerde başlıyorum yanımda sadece bi chest vardı ve her tarafta inek domuz felan birde slime var.

baristanislar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
abi oynamadim map i ama eminim güzeldirde şu linkleri hot file yapma senin 1. bölümü indircem derken 2. bölüme izin vermio bekle dio 1-2 saat gailba sen rapitshare - mediafire flan yap öneririm mediafire ı bende ordan upload yapıorum söyleyim

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş oyuna girerken forced update yazan biyer var orayi işaretle oyuna gir oyunu yeniden yüklemiş gibi olur ozaman bidaha dene

FaruKM7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaş oyuna girerken forced update yazan biyer var orayi işaretle oyuna gir oyunu yeniden yüklemiş gibi olur ozaman bidaha dene
Dostum dediğini yaptım ama olmadı yine dümdüz bir yerde başlıyorum.Ya işte harita klasörünü server.jarın olduğu yere atıyorum sonra server properties te level name ye Jail Escape Turkish Version 2 yazıyorum öyle değil mi? Nasıl yüklicem mapı

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş oyundaydım biraz geç oldu ama çaliştira %appdata% yaz ordan .minecraft ordan saves klasörü orasi haritalar :)