14w32a 1.8 update

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar. Hepimiz birlikte sabırsızlıkla 1.8 in çıkışını beklerken mojang ekibi bir snapshot daha yayınlıyor. Bu snapshotta 1.8 in devasa optimizasyonunun bittiğini varsayıp yeniliklere bakıyoruz bakalım.

• Beacon (Fener) ışıkları artık ışığın ortasına konulan camın rengine göre ışığın rengi değişecek.
Bakalım ;

Bu yenilik sanki minecrafta renk getirmiş ve dahada canlandırmış. Renkli beacon ve beacondan resim, şekil ve ev yapan psikopat insanlar için harika bir update.

• Added an Armour Stand (Armor Stand eklendi)
Bakalım;

Benim gelmesiyle en çok mutlu olduğum bir yenilik. Minecraftta Film çekenler ve Tadından yenilmeyen RPG serverlar için mükemmel ötesi bir update. Ayrıca artık zırhınızla yatmaya gerek kalmıcak gece asın zırhlarınızı yatın sabah olunca giyin

• Added red sandstone (Kırmızı kumtaşı eklendi)
Bakalım ;

Kırmızı kumdan yapılan bu kumtaşları kumtaşından modern evler yapmak için uğraşan builderlara çok iyi bir yenilik. Aynı zamanda kırmızı kumu işe yarar hale getiriyor :).
Bunun dışında oyunda birçok Buglar fix edilmiştir. Ayrıntılı bilgi için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zırh Standı Gerçekten Güzel Bir Yenilik Hatta Minecraft Tarihinde Atlardan Sonra En Büyük Yenilik Denilebilir :)
Üstündeki Zırhları Otomatik Standa Bırakma Yada Stanttan Otomatik Giydirme Olsaydı Dahada Güzellik Olurdu Sunucularda Kostüm Mağazaları Açılabilirdi :)

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zırh standları bir entity ve onları vagona bindirebiliyoruz :D

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zırh standı ile ilgili mükemmel bir map fikrim var çalınmasın diye yazmıyorum :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Zırh standları bir entity ve onları vagona bindirebiliyoruz :D
O Zaman Madene Bizden Önce Giderler Yada 2 Kişi Oynuyorsak Zırhlarımız Yoksa Arkadaşımız Standı Doldurup Bize Yollar Güzel Sistem Olur :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zırh standları, Bayraklar, Yeni efektler, Koyun eti, Tavşan, Zıplama iksiri ve yeni moblar :)
Çok güzel bir 1.9 olacak.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Zaman Madene Bizden Önce Giderler Yada 2 Kişi Oynuyorsak Zırhlarımız Yoksa Arkadaşımız Standı Doldurup Bize Yollar Güzel Sistem Olur :D
:D Katılıyorum örnek bi chat.

A ) Kanka acil işim çıktı maden kazıp demir set yapıp evime yollasana demir yoluyla
B ) Tamam kanka :D

Sonra B gider bolca demir kazıp demir set yapar ve A'nın evine bağlı olan demiryolundaki vagona zırh standını, zırh standına'da demir seti yerleştirir ve A geldiğinde:

A ) Sağol kanka
B ) bir şey değil kanka

:D

umut_

En iyi cevaplar
0
:D Katılıyorum örnek bi chat.

A ) Kanka acil işim çıktı maden kazıp demir set yapıp evime yollasana demir yoluyla
B ) Tamam kanka :D

Sonra B gider bolca demir kazıp demir set yapar ve A'nın evine bağlı olan demiryolundaki vagona zırh standını, zırh standına'da demir seti yerleştirir ve A geldiğinde:

A ) Sağol kanka
B ) bir şey değil kanka

:D
Gerçi Sandıklı Vagon Var Ama Bu Daha Karizmatik Oluyor Birde Eline Kılıç Kazma Fln Verilse :D

umut_

En iyi cevaplar
0

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.8 de en az 1.7 kadar olur diye düşünüyorum. Türkler jeb oyunu b.k etti diyorlardı galiba jeb okudu ve yaptı

umut_

En iyi cevaplar
0
1.8 de en az 1.7 kadar olur diye düşünüyorum. Türkler jeb oyunu b.k etti diyorlardı galiba jeb okudu ve yaptı
1.8 Minecraftın Şuana Kadarki En Büyük Güncellemesi Optimizasyon Bakımından Olsun Yenilikler Bakımından Olsun