Kardeş ben hep bu installerları kullanıyomminecraft'ı yeniden yüklemen tavsiyemdir. 1.7.10 forge installer indir. (şu siteye gir, otomatik iniyor.:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
bir de öyle dene bakalım. ben hep installer ile indiriyorum, otomatik yapıyor.
Javan güncelmi? en düşük ihtimal bu.Onu geç bende oyun açılmıyor.. 1.7.10..
Play diyorum launcherdan sonra her şey kapanıyor.. Yeniden yükleme olayı işe yaramıyor.. Yardım edecek var mı?
Bunun sebebi 32 bit java olabilir ama buyuk ihtimal cok cok buyuk ihtimal bilgisayarin turkce ingilizce argumanlari kullanmiyorsundurOnu geç bende oyun açılmıyor.. 1.7.10..
Play diyorum launcherdan sonra her şey kapanıyor.. Yeniden yükleme olayı işe yaramıyor.. Yardım edecek var mı?
Derken anlamadım.. Dil dosyalarında mı bir sorun var diyorsun..Bunun sebebi 32 bit java olabilir ama buyuk ihtimal cok cok buyuk ihtimal bilgisayarin turkce ingilizce argumanlari kullanmiyorsundur
edit profile tikla JVM arguments yaziyor oraya "-Xmx2G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US" bunu yaz tamam de bu kadar tabii launcher minecraft'sa ftb ise farkli yerden yapiliyoDerken anlamadım.. Dil dosyalarında mı bir sorun var diyorsun..
win7, java 64 bit, pc de 64 bit..
Thanks bro..edit profile tikla JVM arguments yaziyor oraya "-Xmx2G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US" bunu yaz tamam de bu kadar tabii launcher minecraft'sa ftb ise farkli yerden yapiliyo
odThanks bro..
Error occurred during initialization of VM
Could not reserve enough space for object heap