bakım yapılıyormuş.[DOUBLEPOST=1407337713,1407330536][/DOUBLEPOST]Ortaklık Söz Konusu İse En Yakın Zamanda İletişime Gece Bilirmiyiz ?
UnioCraft çakma McProHosting ile yollarını ayırdı!
Skype adresi MCProHostingTR olan bu grubun McProHosting ile yakından uzaktan alakası yoktur. McProHosting ismini kullanarak prim yapmaya çalışan bir gruptur. UnioCraft bunu öğrenir öğrenmez yollarını ayırdı! Batihost.com sahibi Erkan beye ve Sonoyuncu sahibi Ömer beye çok teşekkür ederim onlar olmasa şu an UnioCraft kapalı olurdu. İyi oyunlar dileriz.
Anlamıştım zaten McProHosting ingiliz şeyi Türkiyede yok ki Unio'nun dosyalarını çaldı mı bu grup
O zaman HUB olamicak .
Tam Bilmiyorum Ama BatiHost Sahibi Erkan Ve SonOyuncu Sahibi Sayesinde Suanda UnioCraft Açıkmıs.
Şimdiki sunucunuz nereden ve özellikleri ne ?
Peki madem fiziksel sunucu kullanıyorsunuz o zaman niye direk ovh dan almadınız sonuçta batihhost kendi adına bir yüzde alıyor değilmi ?Batihost.com aracılığıyla OVH sunucu
Peki madem fiziksel sunucu kullanıyorsunuz o zaman niye direk ovh dan almadınız sonuçta batihhost kendi adına bir yüzde alıyor değilmi ?
arkandayız askdnasjdasasskyblock haritası premium bi serverden çalıntı. çaldığınız fransız ownerle iletişime geçeceğim.
cıvıma yok, Ancak Translte Çeviri yaparak Adama mesaj attım Anladı galiba uniocraft'ın ip'sini istedi ne yapacak anlamadım Adamın Adı Robert J. 19 Yaşında Fransızarkandayız askdnasjdasas![]()
Hangi planı kullanıyorsunuz ovh mı yoksa ovh nın bir alt firması olan soyoustartmı ?
Birde sunucunu incelemek için girdiğimde daha önceden kayıtlısınız diyor eğer ki kullanıcı aktif değil ise şifremi sıfırlayabilir misin? (Zetoxman)
skyblock haritası premium bi serverden çalıntı. çaldığınız fransız ownerle iletişime geçeceğim.
OITQ pluginin adı. One in the Chamber değil One in the Quiver pluginin adı çünkü.![]()
Sunucuda Küçük Bir Detay İlgimi Çekti OITQ Çok Önemli Bir Hata Değil Fakat Değiştirilirse Güzel Olur.
Serveriniz Güzel Tebrikler Ama Factions Bölümündeki Pazar Fiyatları Pahalı Değilmi 1M Zaten Oyuncular Oraya Para Kazanmaya Geliyor.
Serverın parolası yok farklı bir isimle girip /register şifer şifre yapmalısın.Serverin Parola ne