Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek AyıpWhite list. Sen de server kuruyorsun ama her şeyle ilgili konuyu foruma açtın emeğin yok neredeyse.
Tamam da bu kadar bilgisiz bir şekilde server açarsa amatör bir server olur ve kapanır. Gerekli bilgiyi topladıktan sonra bir müddet bekleyip açsın.Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp
0 Bilgi İle Başlarsın Her Şeye Git Gide Gelisirsin Bu Gelişme Yolunda Yardım Almak En Doğru Şeydir
Bu Da Serverin Kapanmasından Ders Alarak Daha Fazla Bir Bilgiyle Eksiklerini Tamamlayıp Daha İyi Bir Sunucu Açabilir Sonuçta Her şeyi Yapmak İçin Bir Adım GereklidirTamam da bu kadar bilgisiz bir şekilde server açarsa amatör bir server olur ve kapanır. Gerekli bilgiyi topladıktan sonra bir müddet bekleyip açsın.
Boşuna para kaybetmek gereksiz.Bu Da Serverin Kapanmasından Ders Alarak Daha Fazla Bir Bilgiyle Eksiklerini Tamamlayıp Daha İyi Bir Sunucu Açabilir Sonuçta Her şeyi Yapmak İçin Bir Adım Gereklidir
Herkes Bir İşe Profesyonel Olarak Atılmıyor Kendini Profesyonel Sananlar Bile Bocalayıp En Ufak Bir Şeyde Kaybedebiliyor ElindekiniBoşuna para kaybetmek gereksiz.
Evet bosa para kaybetmek gereksiz ama kendimi gelistirmek icin uygun bir fiyat gidipde 200Tl ye acmadik zaten ayrica kimin cebinde nekadar parasi var bilemezsin fazla on yargilisin malesef tek yaptigim bilmedigim birseyi sormakdi cevapda alamadim malesef ve bunu bilmiyor olmam hic birsey bilmiyorum demek deildir...Boşuna para kaybetmek gereksiz.
Konu acma hakkim varmi var ozaman uzatmaya gerek yok deilmi ?White list. Sen de server kuruyorsun ama her şeyle ilgili konuyu foruma açtın emeğin yok neredeyse.
Sunucuyu White List = On Yapıp Herkesi Kickleyip White Liste Eklediğiniz Kişilerin Girmesini Sağlayabilirsin Yada Panelden Server Properties Den White List On Yapabilirsin White List = On Yapınca Oyun İçinden Kick Atınca Aktif Oluyormu Bilmiyorum Restart Atman GerekebilirEvet bosa para kaybetmek gereksiz ama kendimi gelistirmek icin uygun bir fiyat gidipde 200Tl ye acmadik zaten ayrica kimin cebinde nekadar parasi var bilemezsin fazla on yargilisin malesef tek yaptigim bilmedigim birseyi sormakdi cevapda alamadim malesef ve bunu bilmiyor olmam hic birsey bilmiyorum demek deildir...
White Liste mesaj ayarini nasil yapabilirim
Tmm onu ayarladim zaten ama oyuncular servere girmek istediginde whitelisde degilsin deilde bakimdayiz yazmasi lazim ?Sunucuyu White List = On Yapıp Herkesi Kickleyip White Liste Eklediğiniz Kişilerin Girmesini Sağlayabilirsin Yada Panelden Server Properties Den White List On Yapabilirsin White List = On Yapınca Oyun İçinden Kick Atınca Aktif Oluyormu Bilmiyorum Restart Atman Gerekebilir
Çok Uzun Zamandır Bukkit İle İlgilenmediğimden Bilmiyorum Ama Bilen Birisi ÇıkabilirTmm onu ayarladim zaten ama oyuncular servere girmek istediginde whitelisde degilsin deilde bakimdayiz yazmasi lazim ?
Evet Bilmiyorum ve soruyorum bu cok normal. Tutumlu olup olmayacagimda seni ilgilendirmez. Serverde hic kimse yok yani insanlarin emegide yok.Ben sadece bu konudan bahsetmiyorum bu şekilde sorulu daha fazla konunu gördüm. Ön yargıyla alakası yok saçma sapan konuşma. Trilyonların bile olsa tutumlu olunmalı. Yoksa "Ben server açayım da öğreneyim beceremezsem de serveri kapatırım zaten insanların emekleri umrumda değil" havalarında olma insanların emekleri var.
Sonra Türkiye Neden Böyle Diyorlar.( kötü anlamda demedim )Baslikdada belirttigim gibi serverimde bakim oldugunda yetkililer disinda oyuna girenlere istedigim mesaji gosterecek ?