Ekran Kartı İncelemesi - Ge Force GTX TITAN Z

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Olabilir arada böylede DH'de filan yazsanız ben baya bir dalga geçerdim her halde. :)
Burası MC forumu sizin donanım bilginizin olmaması doğal olabilir.
yok genellikle donanımla uğraşırım zaten düğün sonrası girince kafa oldu beş bin...

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yok genellikle donanımla uğraşırım zaten düğün sonrası girince kafa oldu beş bin...
Biraz öyle olmuş hocam bende yazıdan sonra oha dedim n'oluyoruz. :D
AMD 6 Yollu CF'yi filanmı duyurdu acaba diye araştırayım dedim. :D
Bir baktım öyle bir şey lanse edilmemiş. :D

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Biraz öyle olmuş hocam bende yazıdan sonra oha dedim n'oluyoruz. :D
AMD 6 Yollu CF'yi filanmı duyurdu acaba diye araştırayım dedim. :D
Bir baktım öyle bir şey lanse edilmemiş. :D
Keşkee ne sistemler dizilir. Seneye üniversitede kendime canavar toplamayi dusunuyorum. :) sistem aklimda ama su an yazmasi zor. Universitede okurken birde ek is yapmayi planliyorum gelir icin. İnsallah gercek olur.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Keşkee ne sistemler dizilir. Seneye üniversitede kendime canavar toplamayi dusunuyorum. :) sistem aklimda ama su an yazmasi zor. Universitede okurken birde ek is yapmayi planliyorum gelir icin. İnsallah gercek olur.

Öyle ütopik bir şey hayal etmeyin hocam. :D
Su soğutmalı makul bir sistem. :D
Overclock deneyiminiz oldumu ?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Amd fanboyu olarak o.c deneyimim var tabikide islemcileri bu iste harika :)

Mesela ?
Ben şu an 1.488'de 4.8 Ghz kullanıyorum soğutucu olarak Seidon 120V var gayet güzel gidiyor :)
Fakat yarın Seidon 120V'yi değişime yollayabilirim çünkü pompası yüksek devirde sapıtıyor. :S

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Onceden amd phenom 2 x4 965 vardi stok fanini degistirip 3.8 4.0 gibi frekanslarda overclock yapuyorum ama su anda amd phenom x6 1100T black editionu araba motoru gibi bir sogutucuyla 4.2 sabit overclock yapiyorum fx 8350 ye esit bir islemci. Guc bakimindan 550W supply yetiyor hatirladigim kadariyla 1.387 kullaniyordu guc bakimindan iyi bir islemci tabi yuk altinda ne kadar kullaniyor test etmedim hic gtx 550ti 8 gb 1600 mhz ram doseli. Seidon 120v guzelmi? Bende dusunuyorum gelecek icin. Uzun omurlu bir seyler lazim. Bu arada islemci modelin nedir 4.8 e cikariyorsun?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onceden amd phenom 2 x4 965 vardi stok fanini degistirip 3.8 4.0 gibi frekanslarda overclock yapuyorum ama su anda amd phenom x6 1100T black editionu araba motoru gibi bir sogutucuyla 4.2 sabit overclock yapiyorum fx 8350 ye esit bir islemci. Guc bakimindan 550W supply yetiyor hatirladigim kadariyla 1.387 kullaniyordu guc bakimindan iyi bir islemci tabi yuk altinda ne kadar kullaniyor test etmedim hic gtx 550ti 8 gb 1600 mhz ram doseli. Seidon 120v guzelmi? Bende dusunuyorum gelecek icin. Uzun omurlu bir seyler lazim. Bu arada islemci modelin nedir 4.8 e cikariyorsun?

CPU 8350 hocam. :D
Seidon 120V aşırı sesli yüksek devirde o yüzden ben bir H80i'ye daha sıcak bakıyorum. :)
Fakat Custom'a kadar beni idare eder.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
CPU 8350 hocam. :D
Seidon 120V aşırı sesli yüksek devirde o yüzden ben bir H80i'ye daha sıcak bakıyorum. :)
Fakat Custom'a kadar beni idare eder.
Bence zaten o cpu yeterli o.c ye gerek yok :D bakalim amdnin yeni nesil islemcileri nasl olacak... skypen varsa otakugamer001 ekle yatacagim simdi skypede gorusuruz.az bulunur insansin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence zaten o cpu yeterli o.c ye gerek yok :D bakalim amdnin yeni nesil islemcileri nasl olacak... skypen varsa otakugamer001 ekle yatacagim simdi skypede gorusuruz.az bulunur insansin.

Hocam ekleyeyim fakat sabah görüşürüz bende yatacağım şimdi. :)

Bu arada OC benim için yeterlilik değil bir hobi. :D