Yeni Skin Sistemi (MC 1.8)

Yeni skin sistemini beğendiniz mi?

• Evet, güzele benziyor.

Kullanılan: 12 66.7%
  • Hayır, bence gereksiz olmuş.

Kullanılan: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternette skin converter 1.8 diye bir program bulmuştum, ben onunla değiştirdim. Şu anda link veremem, googleda arayın bulursunuz.

Ancak şöyle bir sorun oldu: Sunucularda herhangi bir yere ışınlandığımda Steve oluveriyorum ama başkaları Steve olmadığımı söylüyorlar. Bu sorunu yaşayanlar var mı?

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnternette skin converter 1.8 diye bir program bulmuştum, ben onunla değiştirdim. Şu anda link veremem, googleda arayın bulursunuz.

Ancak şöyle bir sorun oldu: Sunucularda herhangi bir yere ışınlandığımda Steve oluveriyorum ama başkaları Steve olmadığımı söylüyorlar. Bu sorunu yaşayanlar var mı?
internette araştır bulursun

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Veeeeeeeeeee, 1.8 geldi. :p Katmanlı skinlerle yeni çalışmalarınıza başlayabilirsiniz arkadaşlar. 3px kollu olan yeni model Alex'le ilgili gelişmeleri nasıl yapılacağını yakında göstereceğim. [Güncel]

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Rpg sunucular çok hoş olacak; Çırılçıplak bir karakter yapıp onu giydiririz felan. :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel sistem bu skinler daha detaylı planet minecraftta destiny hunteri buldum cidden çok detaylı bazı kişiler çok iyi yapıyor askerler falanda iyice detaylı olmuş

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hacı alacağızda 1 pre 60Tl.
Kardeşim, şimdi düşün bakalım; Bir oyun yapımcısısın, yapacağın oyuna emek - para harcıyorsun, millet oyuna para mı verilir?!, param yok fakirim ben gibi bahanelerle oyununu crack oynuyor sende evine ekmek götüremiyorsun. Ne hissedersin?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, şimdi düşün bakalım; Bir oyun yapımcısısın, yapacağın oyuna emek - para harcıyorsun, millet oyuna para mı verilir?!, param yok fakirim ben gibi bahanelerle oyununu crack oynuyor sende evine ekmek götüremiyorsun. Ne hissedersin?

Eğer yaptığım oyun Minecraft gibi 15 Milyon satarsa tın etmem ._. Oyun yapsam bile Türkiyede satışa çıkarmam