AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Başka konuda git postunu kas yeter.Abi AtomTR amca KadirBerk birkaç kişi toplayip cops and robbers oyniyah mi![]()
Başka konuda git postunu kas yeter.Abi AtomTR amca KadirBerk birkaç kişi toplayip cops and robbers oyniyah mi![]()
pos kasmakla alakasi yok nerde soraydim bi yer bulmuşum sorayim dedik sonuçta biz etiketlenmedikBaşka konuda git postunu kas yeter.
Adam gibi eleştirini yap veya beğen çık. Seninle uğraşacak vaktim yok.os kasmakla alakasi yok nerde soraydim bi yer bulmuşum sorayim dedik sonuçta biz etiketlenmedik![]()
eleştirim ne biliyor musun Parvula ve Diğerine Helal Olsun Çok iyi Sende Ortalama ._.Adam gibi eleştirini yap veya beğen çık. Seninle uğraşacak vaktim yok.
Sen konudan çık bir dahada benim konularıma girme lütfen.eleştirim ne biliyor musun Parvula ve Diğerine Helal Olsun Çok iyi Sende Ortalama ._.
girecem herzaman ._.Sen konudan çık bir dahada benim konularıma girme lütfen.
Allahını seviyorsan tüm mesajlarını sil konudaki.girecem herzaman ._.
Sğl .s .s şku ver dvm ediyim .s .sçk spr dvm et.s
Teşekkürler, arkadaşımdır ama çok gereksiz sorun o.Ya neden her konuda kavga var hep birileri sorun çıkartıyor? Ev çok güzel eline sağlık
Ö.dGerçekten Güzel ev ha Elinize sağlik küçük bi fight çıkardiğim için pardon.![]()
ama insan bi etiketler.
İnsan bir şukular.ama insan bi etiketler.![]()