ALLAH ALLAH

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet beyler küp sanatına bir acemilik daha
madem dinini ve minecraft ı okadar seviyorsun arapca yazsaydın ne bilim süsleseydin küp sanatı gerçek anlamda sanat olmalı
belliki dinine küp sanatına gösterdiğin özen kadar bağlısın.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet beyler küp sanatına bir acemilik daha
madem dinini ve minecraft ı okadar seviyorsun arapca yazsaydın ne bilim süsleseydin küp sanatı gerçek anlamda sanat olmalı
belliki dinine küp sanatına gösterdiğin özen kadar bağlısın.
Yorumsuzz..... O zamanlar acemiydim dostum.Senin kadar öyle kendini beğenmişlik yapmazdim.
1-Arkadaşımı kaybettim.
2-Kaç kez kandirildim
3-Doğru raya girdim ve çok mutluyum

Sen ise.
1-Görsel olarak prosun
2-herkes seni istiyor
3-Sen yanliş vagondasin.
4-Artik seni forumda bile göremiyorum.

O zamanlar yapacak çok şey vardi!Bende İlahimizi ''Allah'' i yazmak istedim. Artik sizin gibilerle uğraşmak istemiyorum!!! Yakin zamanda forumu birakacağim.Ardindan minecraftida. 2,5 yilimdan soğudum.Benden bu kadar.Herkeze iyi günler!

varbey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumsuzz..... O zamanlar acemiydim dostum.Senin kadar öyle kendini beğenmişlik yapmazdim.
1-Arkadaşımı kaybettim.
2-Kaç kez kandirildim

Sen ise.
1-Görsel olarak prosun
2-herkes seni istiyor
3-Sen yanliş vagondasin.

O zamanlar yapacak çok şey vardi!Bende İlahimizi ''Allah'' i yazmak istedim. Artik sizin gibilerle uğraşmak istemiyorum!!! Yakin zamanda forumu birakacağim.Ardindan minecraftida. 2,5 yilimdan soğudum.Benden bu kadar.Herkeze iyi günler!
haklısın kardeş allah seni her beladan korusun inşallah

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Arkadaşımı kaybettim.
2-Kaç kez kandirildim

Sen ise.
1-Görsel olarak prosun
2-herkes seni istiyor
3-Sen yanliş vagondasin.

Neyin kafası bu ya
Eğer bunu ibadet olarak yapıyosan burda neden paylaştın eğer sanat için yapıyosan eleştirilir her eleştirene bu tür yorumlar mı yazacaksın ayrıca başın sağ olsun fakat arkadaşımı kaybettim neden diyosun bende yakınlarımı kaybettim ama gelipte bir yorumda veya böyle bi konu açmadım çünkü sizi ilgilendirmez ayrıca forumu bırakmanda bizi ilgilendirmez çocukça ilgi çekmeye çalışmayın

Son düzenleme:

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyin kafası bu ya
Eğer bunu ibadet olarak yapıyosan burda neden paylaştın eğer sanat için yapıyosan eleştirilir her eleştirene bu tür yorumlar mı yazacaksın ayrıca başın sağ olsun fakat arkadaşımı kaybettim neden diyosun bende yakınlarımı kaybettim ama gelipte bir yorumda veya böyle bi konu açmadım çünkü sizi ilgilendirmez ayrıca forumu bırakmanda bizi ilgilendirmez çocukça ilgi çekmeye çalışmayın
Senin kafan.Konu hortlatlatma.İlk çalışmam.Senin çocukluğun.İllahi delirtceksiniz insanları!!!! :sinirli:

Hem arkadaşım benle küsmüştü kaybetmek anlamıyla yanlış olmuş :D