Pc toplama

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anakart:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RAM:

İşlemci:

EkranKartı:

Bunlar ortalama 1000 TL 500 TL ye de diğer gereken şeyleri al :) (Ben toplamadım. Arkadaş benim için toplamıştı..)

Benim verdiğim sistemin özellikleri. Rami düşürmüşsün o kadar.

Benim sistemden monitörü çıkar ve al.[DOUBLEPOST=1407662794,1407662758][/DOUBLEPOST]Bu arada Monitörü çıkarıp PSU koy. Koymayı unutmuşum kusura bakma.[DOUBLEPOST=1407662859][/DOUBLEPOST]PSU :
[DOUBLEPOST=1407662889][/DOUBLEPOST]Aklında bir soru kalırsa sorabilirsin.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benim verdiğim sistemin özellikleri. Rami o düşürmüşsün o kadar.

Benim sistemden monitörü çıkar ve al.[DOUBLEPOST=1407662794,1407662758][/DOUBLEPOST]Bu arada Monitörü çıkarıp PSU koy. Koymayı unutmuşum kusura bakma.[DOUBLEPOST=1407662859][/DOUBLEPOST]PSU :
8 GB Ram ile her oyun açabilirsin :) (WatchDogs bile 6 istiyor <_<)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Rame önem veren birisin. Oyunlar ekran kartına yüklenir.

Bende 8 gb ram verdim zaten.
Ama ram de olmazsa ne olacak ? Diğer her şey de ram'e yükleniyor ? Oyun da Ram'e yükleniyor (Ekran kartına da ). Her donanıma ayrı etki ediyor hepsini düzgün toplamak gerek...[DOUBLEPOST=1407663066,1407663033][/DOUBLEPOST]Benim verdiğime ek olarak bu arada :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ama ram de olmazsa ne olacak ? Diğer her şey de ram'e yükleniyor ? Oyun da Ram'e yükleniyor (Ekran kartına da ). Her donanıma ayrı etki ediyor hepsini düzgün toplamak gerek...

Zaten düzgünce topladım. Attığım sistemden monitör çıkarıp PSU koyacak o kadar. Anladığım kadarıyla sen başka sisteme baktın.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Gelde sen bunu PC Toplamacıyım diyenlere anlat.
0.1 Ms Lik Bir Hız Bile Bir Oyunda Herşeyi Değiştirebilir Hele Hele Ben Bir Oyuncuyum Dersen SSD Olmazsa Olmaz Birşeydir HDD 1 Ms De Veriye Erişiyorsa SSD 0,1 Ms De Erişir Buda Oyuncunun Olmazsa Olmaz Bir Gereksinimidir :D Küçük Bir Sistemde Çok Gerek Yok Ama +3000 - 4000 Tl Gibi Bir Sistemde Gereklidir