- En iyi cevaplar
- 0
Var da en fazla 10 TL likDesenize ben paranız yok falan sanıyorum
Var da en fazla 10 TL likDesenize ben paranız yok falan sanıyorum
O zaman indie oyunlara yönelinVar da en fazla 10 TL lik![]()
Onlar da Gamejolt'tan kolayca korsan olmadan direk indirilebiliyorO zaman indie oyunlara yönelin
Paper please vb .
Ama ordaki yapımlar ücretsiz olarak oraya konuyor . Ücretli indieler orda yer alamıyorOnlar da Gamejolt'tan kolayca korsan olmadan direk indirilebiliyorBir indie oyununa para verecek kadar saf değiliz
![]()
Ya ben hiçbir indie oyununa para vermemAma ordaki yapımlar ücretsiz olarak oraya konuyor . Ücretli indieler orda yer alamıyor
cs go al
Var da en fazla 10 TL lik![]()
Ben cs go alcam zatenYa ben hiçbir indie oyununa para vermem[DOUBLEPOST=1407691625,1407691588][/DOUBLEPOST]
İndie oyunlar hakkında pek bir bilgin yok sanırım . Minecraft a para vermez misin mesela ? İndie oyunlar , hiçbir yayıncı şirkete bağlı olmadan yapılan yapımlardır[DOUBLEPOST=1407691940,1407691677][/DOUBLEPOST]? şimdi kararın değişti mi ?Ya ben hiçbir indie oyununa para vermem![]()
Minecraft'a da vermem altı üstü daha çok server ve skin.[DOUBLEPOST=1407692918][/DOUBLEPOST]İndie oyunlar hakkında pek bir bilgin yok sanırım . Minecraft a para vermez misin mesela ? İndie oyunlar , hiçbir yayıncı şirkete bağlı olmadan yapılan yapımlardır[DOUBLEPOST=1407691940,1407691677][/DOUBLEPOST]? şimdi kararın değişti mi ?
Left For Dead 2 ?Ben cs go alcam zaten![]()
10 liraya oyun bulmak zor iş vallahi indie oyunları almanız en uygunu.bence. Papers please , Game dev tycoon , Minecraft , Democracy ve daha sayamayacağım kadar oyun var . Neyse bu sizin seçiminizMinecraft'a da vermem altı üstü daha çok server ve skin.
O da alırıkMinecraft'a da vermem altı üstü daha çok server ve skin.[DOUBLEPOST=1407692918][/DOUBLEPOST]
Left For Dead 2 ?![]()
6. Sınf ingilizcesi ;(Kadir ingilizcen iyimi ?
şuna bir bak6. Sınf ingilizcesi ;(
Anlamadım ;(şuna bir bak
ne çabuk izledinAnlamadım ;(