MahmuTr
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evvet Mübarekler,6 Ay Önce Bir Kanal Kurdum 15 video çekip bıraktık pek tutmamıştı
Sonra Tekrar Silip Video Çekmeye Başladım 25 Video Olmuştum ve 150'den Fazla Abonem Olmuştu
Sonra Addan Pek Hoşlanmadım Ve Adı Değişip Bütün Videoları Sildim Ve 2 ay Video Çekmedim
Şimdi İse Tekrar Video Çekmeye Başladım.
Son 5 Günde 60 abone Yükseldim.
Sizden İstediğim Beni Değerlendirmeniz Bana Öneriler vermenizdir.
Eğer Kanal Kötü , Video Çekme Len Sen Gibi Şeyler Görürsem Hevesim Kırılır. Yapmayın Öyle Len.
Neyse Uzatmadan Kanala Ve Serilere Geçelim
Oynatma Listeleri :
Minecraft MiniGames ;
Oyun İncelemeleri ;
Skyrim ;
Mübarekler :
@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_ @ShouldToBe @VerectusGC @Prospekt @Laloww @unununium @Laizen @98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo @Mantis11@mizore61 @HeroMineX @HeavenZ @__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT
Sonra Tekrar Silip Video Çekmeye Başladım 25 Video Olmuştum ve 150'den Fazla Abonem Olmuştu
Sonra Addan Pek Hoşlanmadım Ve Adı Değişip Bütün Videoları Sildim Ve 2 ay Video Çekmedim
Şimdi İse Tekrar Video Çekmeye Başladım.
Son 5 Günde 60 abone Yükseldim.
Sizden İstediğim Beni Değerlendirmeniz Bana Öneriler vermenizdir.
Eğer Kanal Kötü , Video Çekme Len Sen Gibi Şeyler Görürsem Hevesim Kırılır. Yapmayın Öyle Len.
Neyse Uzatmadan Kanala Ve Serilere Geçelim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Tıklarsanız Kanala Gider)Oynatma Listeleri :
Minecraft MiniGames ;
Giriş yap veya üye ol.
(Tıklarsanız Listeye Gider)Oyun İncelemeleri ;
Giriş yap veya üye ol.
Skyrim ;
Giriş yap veya üye ol.
Mübarekler :
@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_ @ShouldToBe @VerectusGC @Prospekt @Laloww @unununium @Laizen @98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo @Mantis11@mizore61 @HeroMineX @HeavenZ @__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT