Pc toplama

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Allah Aşkına 10 saniye daha fazla beklememek için o kadar para mı verecek ? Daha fazla para bulunca alır. O kadar para vermek yerine ekran kartını güçlendirmek daha iyi.
4000 Tl Lik Bir Sistemde Zaten Uygun Ve Güncel Bir Ekran Kartı Kullanırsın Biz Alanlara Gidipte ' SSD SİZ +4000 TL LİK PC TOPLAMAYIN OYUN OYNAYAMAZSINIZ ÖLÜRSÜNÜZ ' Demiyoruz Sadece SSD Oyuncunun Güzel Bir Donanımıdır Diyoruz Alıp Almamak Sizlere Kalmış

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde oyun oynamak için bilgisayar yerine konsolu tercih eden bir tek ben miyim

umut_

En iyi cevaplar
0
O değilde oyun oynamak için bilgisayar yerine konsolu tercih eden bir tek ben miyim
Kaliteli Bir PC De Alacağın Oyun Kalitesini Bir Konsolda Alabilecekmisin ? Kaliteli Grafikler İçin Herkes Pc Yi Tercih Eder Ama Sevdiğin Oyun Konsoldaysa Gidipte Paşa Paşa Alacaksın Konsolu :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
4000 Tl Lik Bir Sistemde Zaten Uygun Ve Güncel Bir Ekran Kartı Kullanırsın Biz Alanlara Gidipte ' SSD SİZ +4000 TL LİK PC TOPLAMAYIN OYUN OYNAYAMAZSINIZ ÖLÜRSÜNÜZ ' Demiyoruz Sadece SSD Oyuncunun Güzel Bir Donanımıdır Diyoruz Alıp Almamak Sizlere Kalmış

4000 TL'lik sisteme güncel bir ekran kartı kullandın diyelim. İşlemci ne olacak, Anakart ne olacak. Bunlar düşük olursa darboğaz denilen olay gerçekleşir. HDD aldın, PSU aldın, Ram aldın, birde işlemci soğutucu al. Kasa ve Monitörü boşver. bu şekilde SSD alabilirsin. Almazsan da geriye kalan parayla çok güzel oyunlar alabilirsin.

Ayrıca 4000 TL'ye R9 295X2 almayı bir dener misin ? 404 Not Found veriyor sanırsam.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaliteli Bir PC De Alacağın Oyun Kalitesini Bir Konsolda Alabilecekmisin ? Kaliteli Grafikler İçin Herkes Pc Yi Tercih Eder Ama Sevdiğin Oyun Konsoldaysa Gidipte Paşa Paşa Alacaksın Konsolu :D
Benim için grafik hiç önemli değil HD çözünürlükte olsun bana yeter sadece lag olmasın hızlı çalıştırsın benim için önemli olan bu

umut_

En iyi cevaplar
0
4000 TL'lik sisteme güncel bir ekran kartı kullandın diyelim. İşlemci ne olacak, Anakart ne olacak. Bunlar düşük olursa darboğaz denilen olay gerçekleşir. HDD aldın, PSU aldın, Ram aldın, birde işlemci soğutucu al. Kasa ve Monitörü boşver. bu şekilde SSD alabilirsin. Almazsan da geriye kalan parayla çok güzel oyunlar alabilirsin.

Ayrıca 4000 TL'ye R9 295X2 almayı bir dener misin ? 404 Not Found veriyor sanırsam.
Şahsen Bu Sistemi Örnek Verirsek 1 Yıl Öncedende Olsa Ramı 8 Gb Düşürüp Ekran Kartını Gtx780 Yapıp 2 Tb HDD yerine 1 Tb Alırsan Şu Anki Fiyatlarlada Sanırsam Böyle Bir Pc Toplanır Monitör + Kasa Olarak Ve İstediğin Her Oyundan Yüksek Performans Alırsın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@owen_1 SSD den anlayana kardeşim konuyu kirletme.[DOUBLEPOST=1407711188,1407709875][/DOUBLEPOST]
Klavye falan alırsın valla. Şu attığımı al, geç. Daha fazla paran olacaksa GTX 880'i bekle.

[DOUBLEPOST=1407698974,1407698900][/DOUBLEPOST]

Allah Aşkına 10 saniye daha fazla beklememek için o kadar para mı verecek ? Daha fazla para bulunca alır. O kadar para vermek yerine ekran kartını güçlendirmek daha iyi.
i7 4970K koyuyorsun ve su soğutma koymuyorsun ? hiçbir şeyden anladığın yok...

umut_

En iyi cevaplar
0
@owen_1 SSD den anlayana kardeşim konuyu kirletme.[DOUBLEPOST=1407711188,1407709875][/DOUBLEPOST]
i7 4970K koyuyorsun ve su soğutma koymuyorsun ? hiçbir şeyden anladığın yok...
İşin Sonu Kötüye Gidecek :D Tartışmaya Gerek Yok Yani Sadece Bir Sistem Toplayıp Sende Öneri Sunsan Yeter Kimin Pc Bilgisi Çok Diye Ölçmüyoruz Yani Burada :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Bu arkadaş pc den anlıyo aga Hani bide mc oynayıp pc yi anlambilemem :D
Ne Yazık ki Ben Bilgisayarımı Hazır Aldığımdan Çok Pişman Oldum Ne SSD ve Sıvı Soğutma nede Adam Gibi Bir Ekran Kartı Var 3 Yıl Önceki Benim Bu Pcyi Aldığım Fiyata Şimdi Bir Canavar Toplanıyor Hem Acele Etmemin Hemde Araştırma Yapmadan Hazır Pc Almanın Cezasını Çekiyorum :D