Rastgele Mini Dünya Oluşturmak

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar! Ben bir map hazırlayacağım. Bunun için 1.000 x 1.000 boyutundaki bir alanı rastgele bir dünya oluşturabilecek command block komutu veya mod var mı? Bu arada şu "Single Player Command" var galiba (yada World Edit) (//wand yazınca elinize tahta balta veren mod). Snapshot önermeyin. Snapshot istemiyorum. Tam sürüm istiyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
World Painter İle Yapabilirsin Gerçi Ne Dediğini Tam Anlamadım Sanırsam Map Yapmak İçin Alan İstiyorsun

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.000 x 1.000 büyüklüğünde bir dünya istiyorum. Diğer her taraf boş olacak! Birde bu World Painter nasıl bir şey?!

umut_

En iyi cevaplar
0
1.000 x 1.000 büyüklüğünde bir dünya istiyorum. Diğer her taraf boş olacak! Birde bu World Painter nasıl bir şey?!
İnternetten Videolara Bakabilirsin İstediğin Şekilde Dünya Yaratmanı Sağlayan Bir Program Yer Şeklini - Madenleri - Ağaçları - Biomları Fln Ayarlıyabiliyorsun İstediğin Gibi

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ayarlamak istemiyorum. Ben sadece şu, şu, şu bloklar var diyeceğim. 1.000 x 1.000 blokluk bir alana bu bloklardan rastgele dünya oluştur diyeceğim! O nasıl olacak?

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben ayarlamak istemiyorum. Ben sadece şu, şu, şu bloklar var diyeceğim. 1.000 x 1.000 blokluk bir alana bu bloklardan rastgele dünya oluştur diyeceğim! O nasıl olacak?
W.P İle Yapabilirsin Rahatca Ama Dediğin Gibi Yapıyormu Bilmiyorum Kendin Biraz 3 - 5 Dk Lık Bir Uğraşla Yapabilirsin Herşeyide Hazırda Beklemek Olmaz :D

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum ama hazır kolayıma geliyor. Çünkü hazır olmazsa kuzeni kullancam! :D[DOUBLEPOST=1407620556,1407444444][/DOUBLEPOST]"World Painter" haricinde bir mod veya benzeri bir şey var mı? Lütfen cevap verin!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Biliyorum ama hazır kolayıma geliyor. Çünkü hazır olmazsa kuzeni kullancam! :D[DOUBLEPOST=1407620556,1407444444][/DOUBLEPOST]"World Painter" haricinde bir mod veya benzeri bir şey var mı? Lütfen cevap verin!
Ben çok cahilim bana bahmiyin

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HayBinine belki işe yarayabilir ama ben onla uğraşamam ve yapamam![DOUBLEPOST=1407766055,1407765763][/DOUBLEPOST]Sen yardım edebilir misin? Ben bir kere denemiştim yapamamıştım da!

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ununbium aklımda bir şey var onu yapmayı düşünüyorum! Yardım edebilirsen Skype'a beklerim: efsanevierenos
@HayBinine tabii ki istersen beraber çalışabiliriz!

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ununbium aklımda bir şey var onu yapmayı düşünüyorum! Yardım edebilirsen Skype'a beklerim: efsanevierenos
@HayBinine tabii ki istersen beraber çalışabiliriz!
Yaa düşünüyorsun demek ne güzel yardım edebileceğim birsey varsa sevinirim ama istediğini bilmiyorum (^o^)

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ununbium ilk mesajımda dediğim gibi: "1.000 x 1.000 boyutundaki bir alanı rastgele bir dünya oluşturabilmek" istiyorum! 1.000 x 1.000 alanının dışındaki her yerin bomboş (yani air(hava)) olmasını istiyorum! Nasıl yapabilirim?!