Bilgilendirme Minecraft 1.8 Güncellemesi ve Sunuculardan Para Kazanmak (EULA)

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkler kozmetige para vermez diyen arkadaslara ornekler:

Transformice. Bu kadar sacma bi oyun bile çilek adi verilen para birimiyle alinan kozmetik urun satiyor. Cileklerde gercek parayla tabi.

LoL. Skin satarak en cok para kazanan oyunlardan birisi suan lol. Aldiginiz hic bir sey oyun icini etkilemiyor.
Minecraft'ta bana bir kozmetik örneği ver zırh mı ? kılıç mı ? pot mu ? daha düzgün kozmetik ürün yok minecraft'ta yani lol transformice değil bu oyun.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkler kozmetige para vermez diyen arkadaslara ornekler:

Transformice. Bu kadar sacma bi oyun bile çilek adi verilen para birimiyle alinan kozmetik urun satiyor. Cileklerde gercek parayla tabi.

LoL. Skin satarak en cok para kazanan oyunlardan birisi suan lol. Aldiginiz hic bir sey oyun icini etkilemiyor.
Arkadaşın zorlamasıyla 3 maç LoL oynadım 3 maçıda kazandım (Dota 2 oyuncusuyum yaklaşık 1000 saat falan ve Dota 2nin daha zor olduğunu kanıtlamak için oynadım).. Oyunda parayla karakter açıyorlar ve bazı herolar op.. Oyuna etki ediyor birazda olsa.. Ama dota 2 öyle değil.. Tüm herolar açık sadece kozmetik item diziyorsun o kadar ne var başka point booster var (level sağlıyor ama level artması oyunda hiçbirşey sağlamıyor saygınlık ve kozmetik item dışında)..
Neyse konu Dota 2 veya LoL değil..

Minecraft'ta bana bir kozmetik örneği ver zırh mı ? kılıç mı ? pot mu ? daha düzgün kozmetik ürün yok minecraft'ta yani lol transformice değil bu oyun.
Kafalar var onun dışında sancak falan eklediler.. Bunlarla kazanılabilir neden kazanılmasın güzel yapım sancaklar ile güzel birşeyler satabilirler.. Pazarlama ile alakalı bir şey.. Gereksiz bir sürü item var.. Oyundaki en gereksiz item olan lapise bile bir şey buldular.. :) Birşeyler yapılır yani o kadarda zor bir şey değil bence.. Pazarlama zekası yüksek olan biri iyi düşünebilir bunu (biri bulsun zaten her server taklit etmeye başlar)..

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım bir konu var Premiumlar offline mod serverlarda (crack serverlarda) oynarsa skinleri gözükecek mi?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
EULA'nın asıl amacı Korsanlığı engellemek ama merak etmeyin yakın zaman içinde o EULA'nında geçme yöntemi bulunur. Olmasa ben yazarım :p

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu bağış konusu ile ilgili bir kaç şey demek istiyorum bir tek bizde bağış yapılmıyor , ama yurt dışında çoğu faction sw bağışlarla ayakta duruyor. Benim takip ettiğim bi youtube kanalı var sadece minecraftta faction sw de gidip klan evi soydukları videoları atıyolar(minecraft raid yazarak böyle videolar bulabilirsiniz) neyse işte bu kanalın bi serverı var faction sw ama sadece spawn ı var ve bizim warp orman dediğimiz alanda 3-4 tane birbirinden baya uzak alanları belirliyolar ve o alanlara spawn daki exit 1-2-3... tabelalarıyla gidiliyor başka bir şey yok sw de ama sw dolu hep(zaten yabancılardaki faction server anlayışı çoğunlukla bu) neyse asıl konuya gelelim ben bu sw nin forumuna girdim(aynı zamanda kanalında forumu) orda anasayfada bi konuya rastladım orda forum admini serverda vip satışı niye yok parayla eşya alınmıyor mu ve bağış yapanlara niye item veriliyor tarzında bir şey yazan oyuncuya cevap vermiş; serverımızda vip satışı yoktur ve olmicaktır çünkü vip satışı haksızlıktır , para ile item de alamazsınız , bağış yapanlara bir teşekkür hediyesi olarak item veriyoruz yazmıştı
yani yurt dışı için sorun olmaz ama Türkiye için çok büyük sorun olur çünkü yurt dışında insanlar bağış yapıyolar ama bizde adamlar yetki için bir yerlerini yırtıyor

Son düzenleme:

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın zorlamasıyla 3 maç LoL oynadım 3 maçıda kazandım (Dota 2 oyuncusuyum yaklaşık 1000 saat falan ve Dota 2nin daha zor olduğunu kanıtlamak için oynadım).. Oyunda parayla karakter açıyorlar ve bazı herolar op.. Oyuna etki ediyor birazda olsa.. Ama dota 2 öyle değil.. Tüm herolar açık sadece kozmetik item diziyorsun o kadar ne var başka point booster var (level sağlıyor ama level artması oyunda hiçbirşey sağlamıyor saygınlık ve kozmetik item dışında)..
Neyse konu Dota 2 veya LoL değil..

Kafalar var onun dışında sancak falan eklediler.. Bunlarla kazanılabilir neden kazanılmasın güzel yapım sancaklar ile güzel birşeyler satabilirler.. Pazarlama ile alakalı bir şey.. Gereksiz bir sürü item var.. Oyundaki en gereksiz item olan lapise bile bir şey buldular.. :) Birşeyler yapılır yani o kadarda zor bir şey değil bence.. Pazarlama zekası yüksek olan biri iyi düşünebilir bunu (biri bulsun zaten her server taklit etmeye başlar)..
Sancaklar oyucular tarafındanda yapılabiliyor. Kafaların havası niye ? Adamlar skin gozuksun diye başka Premium hesaplarla giriyor zaten

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ne anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorum.. Burada yazsan da bir şey değişmeyecek.. Ben öneri verdim daha bulunur olmadı bağış yapılır.. Şahsen hoşuma giderse ben bağış yaparım.. Sen yapmazsın onu bilemem.. Ne gelirse gelsin mecburen oynayacaksın daha niye uzatıyorsun.. İstemiyorsan oynamaz gider başka oyun oynarsın veya eski sürümlerde oynarsın seni zorlayan yok ki niye arayış içindesin..

İlla vip olunca tüm serverin en üstü olmak mı istiyorsun.. Yerinde bir karar bence.. Olması gereken bir şey bu eula.. Para verilerek oyunun içinde olan şeylere daha erken ulaşılan oyunlardan hep nefret ederim ben zaten..

Sen gidip para verebilirsin custom enchli dia setlere sana kalmış.. Bekleyip görücez ne olucak..

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ne anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorum.. Burada yazsan da bir şey değişmeyecek.. Ben öneri verdim daha bulunur olmadı bağış yapılır.. Şahsen hoşuma giderse ben bağış yaparım.. Sen yapmazsın onu bilemem.. Ne gelirse gelsin mecburen oynayacaksın daha niye uzatıyorsun.. İstemiyorsan oynamaz gider başka oyun oynarsın veya eski sürümlerde oynarsın seni zorlayan yok ki niye arayış içindesin..

İlla vip olunca tüm serverin en üstü olmak mı istiyorsun.. Yerinde bir karar bence.. Olması gereken bir şey bu eula.. Para verilerek oyunun içinde olan şeylere daha erken ulaşılan oyunlardan hep nefret ederim ben zaten..

Sen gidip para verebilirsin custom enchli dia setlere sana kalmış.. Bekleyip görücez ne olucak..
Ben mc oynamıyorum uzun zamandır. En son 1.6.2'de rpg oynuyordum (malum rpg'lerde kalitesiz tr'de). Ondan sonrası sadece plugin ve skript'e yoneldim. Ayrıca şu zamana dek TDP4 (facebook'ta bir oyun)'a para odedim.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mc oynamıyorum uzun zamandır. En son 1.6.2'de rpg oynuyordum (malum rpg'lerde kalitesiz tr'de). Ondan sonrası sadece plugin ve skript'e yoneldim. Ayrıca şu zamana dek TDP4 (facebook'ta bir oyun)'a para odedim.
Tamam o zaman sabır göster biraz.. Bekle neler çıkacak hep birlikte görücez zaten.. Kozmetik ürünleri falan hep görücez..

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bir an korktum bu EULA dan :D sonradan detayları okudum rahatladım . bizde platinVip e god-mode verirsek olmaz zaten :)