MetinCraft2 | Wallpaper | Mine-Imator

Sizce güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    22

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayakta Açsın Ayaklarını Dağın Başında Gün Batımına Baksın Kollarınıda Hafif Açsın Elindede Dia Kılıç Tamam Kamera Tam Arkada Olsun Ama Güneşte Görünsün :) Bunun Gibi

Bunu Ben Yaptım Ama Acemiyim :( İlk Çalışmam Kullanmıyacağım Zaten Sadece Denedim :) etrafta yaratık filan olmasın sen sade adam yap sağol şimdiden kardeş eline sağlık :) bide düz map olmasın kardeşim dağ :D[DOUBLEPOST=1407771487,1407771423][/DOUBLEPOST]
Hayırrrrrrr Bir Adamı Kaybettimm :D
Ahahahaha :D Cinema4D İstanbul'daki bilgisayarda kaldı.Ama olsa da yapamam zaten :D Paralı :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunu yapan kim ? Ben mi sen mi ? Belki aslında herley benim aslında gerçek olan rüyalarımda kurduğum düşlerdir ? Kim ispat edebilir senin benim geçeklikteki yansımamın düşü olmadığımı ? Yada kim bilebilir gerçekliğin bile aslında o kadar gerçek olmadığını ? Yada belki ben gerçek değilimdir. Yalanların arasında giden bir düşümdür. Böyle olmadığını ispat edebilir misin ? Gerçeklik hem bize çok yakın. Hemde çok uzak. Kısacası belki bunun mimarı benimdir. Belki başlığı bile açan benimdir her ne kadar burası aslında renklerden oluşan ve soyut kodlarla birleşmiş bir yalan bile olsada. Yani kısacası anlaşılmaz yaşam. Belki gerçekliğe o kadar layik olmadığımızdandır.

Güzel evet çok güzel bir resim. Peki bunun önemi var mı ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Dion Kardeş :D ?! Zerre Bir Şey Anlamadım Da[DOUBLEPOST=1407776962,1407776910][/DOUBLEPOST]
Gerçeklik gerçek olmayabilir diyorum. Bunu yapan aslında gerçek gerçeklikteki düşlerim olabilir diyorum. Belkide biz aslında gerçeklik düşüyüz diyorum.

Tabi anlayana...