[İSTEK]Auth Skript

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Benim Authme İle Sorunum var Login sifre Yazınca envanterdeki İtemler Gelmiyor Yani Örnekk Elinde Kılıç Var Çıkıp Girince Login sifre Yazdında O Kılıc Gözükmüyor
Bunun Bir Yolu Varmı Veya Başka Bi Auth Plugini Yada Skriptle Yapılabilecek bir şey İse Yapın ve Verdiğiniz kodları Nereye Yapıtıcam Veya Adını Ne olarak Kaydedecem

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
config te ayarlarını kurcalaşmışsındır envanter gibi bi ayar varsa ondan dır

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
yok öylr bir şey bak istersen
DataSource:
mySQLColumnName: username
mySQLTablename: authme
mySQLUsername:
backend: file
mySQLColumnLastLogin: lastlogin
mySQLDatabase:
mySQLPort: '3306'
mySQLColumnIp: ip
mySQLHost: localhost
mySQLColumnPassword: password
mySQLPassword:
caching: true
mySQLlastlocX: x
mySQLlastlocY: y
mySQLlastlocZ: z
mySQLlastlocWorld: world
mySQLColumnEmail: email
mySQLColumnId: id
GroupOptions:
UnregisteredPlayerGroup: ''
RegisteredPlayerGroup: ''
Permissions:
PermissionsOnJoin: []
settings:
sessions:
enabled: false
timeout: 30
sessionExpireOnIpChange: false
restrictions:
allowChat: true
allowCommands:
- /login
- /register
- /l
- /g
- /reg
- /passpartu
- /email
- /captcha
maxRegPerIp: 4
maxNicknameLength: 20
ForceSingleSession: true
ForceSpawnLocOnJoinEnabled: false
SaveQuitLocation: false
AllowRestrictedUser: false
AllowedRestrictedUser: []
kickNonRegistered: false
kickOnWrongPassword: false
teleportUnAuthedToSpawn: true
minNicknameLength: 3
allowMovement: false
timeout: 100
allowedNicknameCharacters: '[a-z,A-Z,0-9_?]*'
allowedMovementRadius: 100
enablePasswordVerifier: true
ProtectInventoryBeforeLogIn: true
displayOtherAccounts: true
ForceSpawnOnTheseWorlds:
- world
- world_nether
- world_the_end
banUnsafedIP: false
GameMode:
ForceSurvivalMode: false
ResetInventoryIfCreative: false
ForceOnlyAfterLogin: false
security:
minPasswordLength: 4
unLoggedinGroup: unLoggedinGroup
passwordHash: SHA256
doubleMD5SaltLength: 8
supportOldPasswordHash: false
unsafePasswords:
- '123456'
- password
registration:
enabled: true
messageInterval: 5
force: true
enableEmailRegistrationSystem: false
doubleEmailCheck: false
unrestrictions:
UnrestrictedName: []
messagesLanguage: tr
forceCommands: []
useWelcomeMessage: true
broadcastWelcomeMessage: false
ExternalBoardOptions:
mySQLColumnSalt: ''
mySQLColumnGroup: ''
nonActivedUserGroup: -1
mySQLOtherUsernameColumns: []
bCryptLog2Round: 10
phpbbTablePrefix: phpbb_
phpbbActivatedGroupId: 2
wordpressTablePrefix: wp_
Xenoforo: {}
permission:
EnablePermissionCheck: false
BackupSystem:
ActivateBackup: false
OnServerStart: false
OnServerStop: true
MysqlWindowsPath: C:\\Program Files\\MySQL\\MySQL Server 5.1\\
Passpartu:
enablePasspartu: false
Security:
SQLProblem:
stopServer: true
ReloadCommand:
useReloadCommandSupport: true
console:
noConsoleSpam: false
removePassword: true
logConsole: false
captcha:
useCaptcha: false
maxLoginTry: 5
captchaLength: 5
Converter:
Rakamak:
fileName: users.rak
useIP: false
ipFileName: UsersIp.rak
newPasswordHash: SHA256
Email:
mailSMTP: smtp.gmail.com
mailPort: 465
mailAccount: ''
mailPassword: ''
mailSenderName: ''
RecoveryPasswordLength: 8
mailSubject: Your new AuthMe Password
maxRegPerEmail: 1
recallPlayers: false
delayRecall: 5
mailText: 'Dear <playername>, <br /><br /> This is your new AuthMe password for
the server <br /><br /> <servername> : <br /><br /> <generatedpass><br /><br />Do
not forget to change password after login! <br /> /changepassword <generatedpass>
newPassword'
Hooks:
multiverse: true
chestshop: true
bungeecord: false
notifications: true
disableSocialSpy: true
useEssentialsMotd: false
Performances:
useMultiThreading: false
Purge:
useAutoPurge: false
daysBeforeRemovePlayer: 60
removePlayerDat: false
removeEssentialsFile: false
defaultWorld: world
removeLimitedCreativesInventories: false
removeAntiXRayFile: false
Protection:
enableProtection: false
countries:
- US
- GB
enableAntiBot: false
antiBotSensibility: 5
antiBotDuration: 10
countriesBlacklist:
- A1

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Envanteri kayıt edersin, giriş yapınca envanteri geri yüklersin ama kimse hayrına hungergames modunu skript ile yazmaz.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimsenin en ufak emeğine dokunduysam forumdaki adminlerden biri banlasın beni
bu forum herkese yardım eder sizin gibi bir kodu dahi parayla satmaz
HungerGames skripti yapmak kolaysa neden kimse yapmadı? Az kafanı çalıştırsan neden parasız yapılmayacağını söylediğimi anlarsın, kaldı ki böyle birşeyi para karşılığı yapacağımı da söylemedim zaten hg serverı yapıyoruz skript ile kendime alternatif çıkarmak istemem.
Hazıra alışmasan böyle bir skriptin büyük bir emek gerektireceğini de anlardın. Skript ile az buçuk uğraşan kişiler bunun ne kadar zor olduğunu bilir. Forumda skript grubu var, sen de üyesisin, yaz iste bakalım yapan olacak mı?

Ha, şimdi bir sivrizeka gelir, orjinal hg plugini bedava onlar neden satmıyor der. Onlar bağış alıyor paypaldan plugin sayfasına bakarsanız anlarsınız. Bizim burada istediğimiz üç kuruştan çok fazlasını kazanıyorlar. Kaldı ki onlar modu herkese dağıtıyor biz sadece bir servera özel yapıyoruz.

Hala mı hazıra alışmadığını iddia ediyorsun? Elite-Wars'daki Tenzou kodlarını isteyen bendim o zaman? Orada bir emek var ama sen bunu görmeyecek kadar hazırcısın. O tenzou bugsuz hale getirilene kadar herkes ne kadar uğraştı hiçbir fikrin yok. Bu forumda hiçbir kimsenin bugsuz tenzou skripti yapabileceğine inanmıyorum. Yapsın, elini öpeyim.

Son düzenleme:

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HungerGames skripti yapmak kolaysa neden kimse yapmadı? Az kafanı çalıştırsan neden parasız yapılmayacağını söylediğimi anlarsın, kaldı ki böyle birşeyi para karşılığı yapacağımı da söylemedim zaten hg serverı yapıyoruz skript ile kendime alternatif çıkarmak istemem.
Hazıra alışmasan böyle bir skriptin büyük bir emek gerektireceğini de anlardın. Skript ile az buçuk uğraşan kişiler bunun ne kadar zor olduğunu bilir. Forumda skript grubu var, sen de üyesisin, yaz iste bakalım yapan olacak mı?

Ha, şimdi bir sivrizeka gelir, orjinal hg plugini bedava onlar neden satmıyor der. Onlar bağış alıyor paypaldan plugin sayfasına bakarsanız anlarsınız. Bizim burada istediğimiz üç kuruştan çok fazlasını kazanıyorlar. Kaldı ki onlar modu herkese dağıtıyor biz sadece bir servera özel yapıyoruz.

Hala mı hazıra alışmadığını iddia ediyorsun? Elite-Wars'daki Tenzou kodlarını isteyen bendim o zaman? Orada bir emek var ama sen bunu görmeyecek kadar hazırcısın. O tenzou bugsuz hale getirilene kadar herkes ne kadar uğraştı hiçbir fikrin yok. Bu forumda hiçbir kimsenin bugsuz tenzou skripti yapabileceğine inanmıyorum. Yapsın, elini öpeyim.
Söz mü ? :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Ben Hunger Games Skript'i yapıyorum. İnternetim olmadığı için biraz ara verdim. Taşınınca ve internetim olunca tam gaz devam ve forumda yayınlayacağım.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Abilities skiptleri nde yapınca Ktapla Kt Seçilen Bi Paket Paylaşacam hunger games paketi

bu arada Sagol