Bungeecord(Hub/Çekirdek) Server Kurulumu (Detaylı)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Clear
clear lagg yüklü değil zaten envanterdeki itemlerden bahsetmiştim ve bazı arkadaşlardan şikayet geldi servere girince itemler geliyor çıkıp tekrar girince itemler kayboluyormuş nasıl ayarlayacağız bunu ?
O kullandiginiz pluginden kaynakli oluyordur. Itemlerin atilmamasi icin wg flag dan item drop u kapatin :)

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kapattım onu oldu saolun şimdi tek sorun çıkıp girince itemlerin sıfırlanması

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essentials hub die bir plugin var biraz kurcalarsan onunla ayarliyabilirsin. Yada yanlis hatirlamiyosam simple join item le de yapilabiliyordu iyi forumlar :)
Teşekkürler Sizede[DOUBLEPOST=1407925173,1407826631][/DOUBLEPOST]
Girişteki item vermeyi nasıl ayarlıyacaz onunla ilgili bilgiler eklerseniz seviniriz. CustomJoinİtem plugini ya hatalı yada bende çalışmıyor vermesini istediğim itemleri vermiyor kısaca items.yml değiştiğin an hiçbirisi gelmiyor ancak değiştirmediğimde hepsi geliyor bunun çözümünüde yazarsanız süper bir konu olacak eminim bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız olacaktır.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişteki item vermeyi nasıl ayarlıyacaz onunla ilgili bilgiler eklerseniz seviniriz. CustomJoinİtem plugini ya hatalı yada bende çalışmıyor vermesini istediğim itemleri vermiyor kısaca items.yml değiştiğin an hiçbirisi gelmiyor ancak değiştirmediğimde hepsi geliyor bunun çözümünüde yazarsanız süper bir konu olacak eminim bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız olacaktır.
Bir hata yapıyorsunuzdur.

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir hata yapıyorsunuzdur.
Sanmıyorum birçok detaylı video izledim hiçbirinde giriş ile ilgili bir şey yok bir videoda adam kendisine kill atarak itemlerin gelmesini sağlıyor her girişte o item gelmiyor yani getirtemiyorum hatta bakın ;
first-item:
id: 399
name: '&aSunucular'
data-value: 0
cooldown-seconds: 0
command: ''
lore:
- 'Sunucu Sec'
block-movement: true
permission: 'customjoinitems.test'
first-join-only: true
give-at-respawn: true
allow-drop: true
give-on-world-change: true
disabled-worlds: world_nether, world_the_end
Sizce nerde hata ?

Jakexga_merRS1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben batıhosttan aldım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum factiondu ilk sonrta hub yapmaya karar verdim olmadı :(

esatefekorkmaz12

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kitci pluginini kullan bence emrah abiye sor

bulamadıysanda atarım belki