enesarda
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bu arada o google kurucusu fikrini başkasindan aldım.2 Gün evvel ölmüş işte.
bu arada o google kurucusu fikrini başkasindan aldım.2 Gün evvel ölmüş işte.
Kimden aldığın önemli değil önemli olan senin söyleyip söylememen ve sen bunu söyleyip FAIL oldun şimdi sızlanma.bu arada o google kurucusu fikrini başkasindan aldım.
bestia kelimelinire dikkat et.Senle aram kötü olmasınKimden aldığın önemli değil önemli olan senin söyleyip söylememen ve sen bunu söyleyip FAIL oldun şimdi sızlanma.
FAILED .-Kimden aldığın önemli değil önemli olan senin söyleyip söylememen ve sen bunu söyleyip FAIL oldun şimdi sızlanma.
Bir tek sen fail yaptım demedim ''Herkes fail atıyor bu konu da'' dedim ayrıca sadece bir hatanızı söyledim diye beni silecek seniz neden arkadaş kalalım?[DOUBLEPOST=1407953749,1407953669][/DOUBLEPOST]bestia kelimelinire dikkat et.Senle aram kötü olmasın![]()
FAILED .-
Bir tek sen fail yaptım demedim ''Herkes fail atıyor bu konu da'' dedim ayrıca sadece bir hatanızı söyledim diye beni silecek seniz neden arkadaş kalalım?[DOUBLEPOST=1407953749,1407953669][/DOUBLEPOST]
![]()
Every body do FAIL!
mizmizlanma bir hakaret cümlesi.Bir tek sen fail yaptım demedim ''Herkes fail atıyor bu konu da'' dedim ayrıca sadece bir hatanızı söyledim diye beni silecek seniz neden arkadaş kalalım?[DOUBLEPOST=1407953749,1407953669][/DOUBLEPOST]
![]()
Every body do FAIL!
Ben sızlanma dedim sana.mizmizlanma bir hakaret cümlesi.
oda bi hakaret.Ben sızlanma dedim sana.
Argoya bile girmiyor ne hakareti?oda bi hakaret.
benim için.Argoya bile girmiyor ne hakareti?
Tamam yeter anlıyorum seni tartışmayı bitir.benim için.
Arkadasim ne kadar atarli..Tamam yeter anlıyorum seni tartışmayı bitir.