Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Premium Olsun!

Server ismini pek düşünmedim açıkcası ama klasik bir şey olmasın yada ergence Real Life gibisinden ergen şeyleri olmasa güzel olur bence :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Proje devam ediyor, ancak ben bu konuyu tamamen unutmuşum :p
Oy oranında Premium'un Crack'ten halen yüksek olması normal bir şey mi, bilemiyorum. İsim olarak "MineCity" düşünüyorum, tabi ekip arkadaşlarıma da danışmam gerekiyor.
Bunun nedeni;
Mine = Benim, benimki,
City = Şehir
MineCity = Benim Şehrim
Aynı zamanda MineCraft'ta da uygun olduğundan MineCity en uygun isim bence.

Sürüm olarak da açılışta MineCity Beta 1.0 olarak açılacak.
@EmreDSTN oyunun haritasının yapımına başladı. Harita yapımı tamamlandıktan sonra o harita üzerinden hızlı bir şekilde plugini tamamlayacağız.
Büyük şehirler arası ulaşım havaalanından (uçmayacaksınız, öyle bir şey yok), uzak mahalleler arası ulaşım ise taksi ile olacaktır.
Kişisel araba ehliyet sistemi ile birlikte eklenebilir (ehliyet sistemi fikrini https://forum.gamer.com.tr/konu/enfeksiyon-beta-7-24-hicbir-sunucuda-olmayan-ozellikler.210004/ konusundan aldım. Arkadaşa teşekkürler)

Güzel bir fikrim daha vardı, ancak sunucu Son Oyuncu'ya bağlı (Lobi'den giriş) olacağı için şimdilik 1.7.x sürümünde olacak, bu nedenle de bu fikirlerimi maalesef ki hayata geçiremeyeceğim. Ancak bu fikrimi ileride açılacak olan MmoRPG sunucumuzda mutlaka aktif edeceğim. Şu aşamada ayrıntı veremem, ancak MmoRPG bekleyenler için çok güzel bir özellik olacağını kesinlikle söyleyebilirim.

Başka sorularınız var ise buradan cevaplandırabilirim.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Texture packi bana birakin isimde en iyi benim buldugum sanki :)
Dediğim gibi, Texture Pack'e öyle aşırı bir önem vermiyoruz bu aşamada. Belki önerilerinizi alabiliriz veya ileride bu husus önemli bir hal alırsa Resource Pack için yarışma yapabiliriz. Resource Pack olayı işin son kısımlarında tartışılır.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Günlerdir bekliyoruz daha kodlamaya bile geçmedik :) (Ya da göstermiyorsunuz pize :( ). Eğlence için sabırsız mı davranıyorum yoksa ?

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle premium olsun bence :) Üstüne alınmayın ama premium olmayanların %50 si oyunu bilmiyor

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Oyunu degil cogu kucuk coluk cocuk yuzde doksani[DOUBLEPOST=1407762542,1407762487][/DOUBLEPOST]Isimi VirtualWorldMC olsun ?