Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, Son Oyuncu Network markası altında ayrı bir oyun kodlamasına başlıyoruz. Daha önce MineCity adı altında sunucumuzda oynamış olduğunuz "gerçek hayat" koseptini yeni bir marka adı altında çok daha gelişmiş bir şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz.
Bu projenin ayrıntılarını burada adım adım size göstereceğiz. Bu vesile ile proje ile ilgili konuyu açmış oluyorum.
Bu projeyi geliştirme aşamasında sizlerin fikirlerine danışacağız. Düşüncelerinizi, isteklerinizi buradan yazabilirsiniz...

İlk olarak, projenin, yani sunucunun ismini siz belirleyin...

İkinci olarak, açmış olduğum anketten serverın crack mi premium mu olmasını belirleyin.
Not: Crack olursa dahi mobil onay sistemi olacaktır. Telefon ile kayıt sistemi olacağından daha kaliteli bir ortam olur.

21/07/2014
İlerleme: Program şeması kısmen oluşturuldu. Ev sistemine giriş yapıldı. SkyBlock'ta sınırısz ada formatında olduğu gibi sınırsız ev konsepti planını tasarladık. Sokaklar ve komşuluk sistemi ile projeye giriş yaptık. Emlakçı aracılığı ile 20 küsür çeşit ev arasından bir ev seçip bunu sıradaki ev sistemine ekleyerek yeni komşularınız ile tanışabileceksiniz.
Bugün yapılacaklar: Program şemasını tamamlamak, projeye bir isim belirlemek, ev sistemini düzene sokmak.

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sunucu adı : Real Life MineCraft (Sadece Real Life da güzel :))
Sunucu Durumu : Premium !
Açıklayıcı oldum mu :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
İlginç, premium önde gidiyor. Bu kadar çok premium oyuncu var mı ki ülkemizde :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Crack öne geçecektir muhtemelen. Peki proje için isim önerisi olan yok mu?