Beyler Biri İçeri Girip Cevaplaya Bilirmi Kararsızım :(

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler başlıkta dediğim gibi kararsızım. Server açıcam map,plugin filan hazır bazı warpları server açılınca yapacağım ormanı , arsaları.

Ama bilmiyorum içimde bir sıkıntı var şimdi açarsam tutar mı tutmaz mı benim için tek önemli olan oyuncu.

Şimdi ben çok iyi bir pluginerim bu gün deprosyona girdim diyebilirim güzel pluginler arıyorum sıkıntıya giriyorum

Sürümü 1.7.9 yapsam mı düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum

Elimde çok parada yok 32 kişilik 4 gb server mi ne açacağım elime para geldikce yükselteceğim

Ama bilemiyorum ya tutmazsa diye bi endişe var :S

Sorunumun özgünvelillik olduğunu biliyorum :D

Skype ismim kraldert isteyene serveri göstere bilirim mapı filan nerde yanlış yaptığımı , hangi sistemler pluginler olursa daha iyi olacağını söylerse çooook makbule geçer

HuHu böyler yazılar renk renkli bir tuhaf oldu :S

Edit: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim sunucuya destek yazıyordu buda bi destek sayılır bence :D

Eklemeyi unuttum server türü faction olucak elime para geldikce hem geliştiricem hemde bi yandan güzel oyunlar ekleyeceğim ama tek sorun öz güven :/

Bi tane daha cümle yazayım aklıma geldi onuda aynı pluginlerle filan bi server daha yaptım ama pluginer olaraktım server tuttu yani şimdi çok oyuncusu var reklam yapmak istemiyorum ama beni tanıyan hangi server olduğunu bilir ama onun özellikleri yüksekti ilk başta şimdi 100 slot 20 gb ultimate özellikler şimdi benim yapcağım serverde orda kullandığım pluginlerin bir üst modeli.

Baktımda roman gibi konu oldu daha fazla editlemeyeyim :D

Son düzenleme:

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Knk senin yaptığın server tutar her konuda bilgin var birde düzgün işini adam akıllı yapan bir reklamcı bulursan serverin dolar bunu bilmelisin

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence sürümünü 1.7.9 yapma çünkü en çok oynanan sürüm 1.7.2 bencede 1.7.2 yap ve serveri açarsan forumlarda paylasarak sayfanı geliştirebilirsin hatta benimde yardımım olur sana ben de arkadaşlarıma öneririm ama benide serverinde modaratör filan yaparsan sevinirim....

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha pek öyle üstün yetkili kişi almayı sevmiyorum (Örn:Admin,Builder,Mod)
Yani güvenemiyorum önce biraz tanımam lazım zaten serverde çok az yetkili var
ayrıca bana çok şeyler bilen adamlar lazım mesela pluginler,redstone sistemleri v.b sistemleri bilmesi
lazım

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutar demek isterdim ama zibilyon tane factions server var sen ne yapacaksın ki senin server ını tercih edecekler ? Bence bu soru üzerinde yoğunlaş tatmin edici cevaplar bulursan aç.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
@Bravheart 'ın dediği gibi açacaksan 1.7.2 aç daha çok tutulur ve yaz olduğu içinde oyuncu sorunu olmaz diye düşünüyorum.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutar demek isterdim ama zibilyon tane factions server var sen ne yapacaksın ki senin server ını tercih edecekler ? Bence bu soru üzerinde yoğunlaş tatmin edici cevaplar bulursan aç.
Dediğin sözü çok düşündüm bende ve çoğu servere baktım çoğundan yetersiz plugin , build ve sistem gibi özellikler yetersiz farkettiysen yukarda yazdım 1 hafta önce eski bi arkadaşa yardım ettim pluginde mapda filan çoğunu ben yaptım fanplye sorabilirsin orda admin ve server tutuldu şuanda benim sistemim pluginlerim o serverdeki pluginlere göre bir üst düzey antabildimmi ? Bu arada pardon yanlış cümleler kurmuş olabilirim dün gece aralıksız market yaptım 4-5 katlıydı :/

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkında değilim, insan mezun olunca bir başka oluyor :(
1 ay kaldı...Zaten 1 hafta önce açılan liseler var.1.Sınıf oyuncu varsa onlar da 1 hafta önce başlıyor :D veya bir üniversite öğrencisi de oyuncuysa ve yurda falan gideni var işte al yaz bitiyor :( çok üzücü :(((((((((( gene mi okul ya ben de kanalı çok geç açmışız onu farkettim :D :D :D server açsaydım 2015 mayısta açardım ve sadece oynamaktan sıkılmasaydım kanalımı da 2015 mayısta açardım :D :D :D ama bu yaz açtım ve gerçekten çok geç kaldığımı da fark ettim .. :( zaman faktörü önemli!server kurarken de kanal kurarken de...

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1 ay kaldı...Zaten 1 hafta önce açılan liseler var.1.Sınıf oyuncu varsa onlar da 1 hafta önce başlıyor :D veya bir üniversite öğrencisi de oyuncuysa ve yurda falan gideni var işte al yaz bitiyor :( çok üzücü :(((((((((( gene mi okul ya ben de kanalı çok geç açmışız onu farkettim :D :D :D server açsaydım 2015 mayısta açardım ve sadece oynamaktan sıkılmasaydım kanalımı da 2015 mayısta açardım :D :D :D ama bu yaz açtım ve gerçekten çok geç kaldığımı da fark ettim .. :( zaman faktörü önemli!
Dostum haklısın fakat konudan sapıyoruz sanırım burada konuşmayalım. :)

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 ay kaldı...Zaten 1 hafta önce açılan liseler var.1.Sınıf oyuncu varsa onlar da 1 hafta önce başlıyor :D veya bir üniversite öğrencisi de oyuncuysa ve yurda falan gideni var işte al yaz bitiyor :( çok üzücü :(((((((((( gene mi okul ya ben de kanalı çok geç açmışız onu farkettim :D :D :D server açsaydım 2015 mayısta açardım ve sadece oynamaktan sıkılmasaydım kanalımı da 2015 mayısta açardım :D :D :D ama bu yaz açtım ve gerçekten çok geç kaldığımı da fark ettim .. :( zaman faktörü önemli!
çok fazla ' :D ' işareti kullanmıssın bizim dilimizde çok fazla işaret var bi *** anlamadım