warband multiplayer oynanış

enespasa99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

mount and blade warband oyananış videosu.

pek iyi oynayamadım ama olsun okadar :oops:

bu arada videoda türk serverinde siyaset ve küfür var dedim, ama bunları her kez yapmıyor. bazı arkadaşlar adam gibi tartışıyor bazıları tartışmaktan çok küfür saydırıyorlar

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Warband'ın yeri benim için ayrı geçen yıl bilgisayarımda beni sıkılmaktan kurtaran tek oyundu. Böyle bir video çekmen beni sevindirdi. Videoların devamı gelmesini umuyorum. :)

enespasa99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Warband'ın yeri benim için ayrı geçen yıl bilgisayarımda beni sıkılmaktan kurtaran tek oyundu. Böyle bir video çekmen beni sevindirdi. Videoların devamı gelmesini umuyorum. :)
vallaha bende anlamıyorum, kimse neden çekmiyor diye. gerçekten müthiş bi oyun. eski bilgisayarımın çalıştırdığı nadir oyunlardandı... kasarak oynardım, o zevkten mahrum kalmamak için. yeni bilgisayarımı aldığım gibi kanalı açtım ve videosunu çektim. devamınıda getiricem... yorumunuz için teşekkürler :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
vallaha bende anlamıyorum, kimse neden çekmiyor diye. gerçekten müthiş bi oyun. eski bilgisayarımın çalıştırdığı nadir oyunlardandı... kasarak oynardım, o zevkten mahrum kalmamak için. yeni bilgisayarımı aldığım gibi kanalı açtım ve videosunu çektim. devamınıda getiricem... yorumunuz için teşekkürler :)
Sanırım popüler oyunlar üzerine yoğunlaşıyorlar. Sen devam et takipteyim. :)

enespasa99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sesi ayarlamaya çalışıcam.
bu arada abone olursanız sevinirim :jambon:[DOUBLEPOST=1408047305,1408042049][/DOUBLEPOST]Guncel