Gonzales
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1 günde 1 görüşürüm zaten7/24 telefon yok![]()
1 günde 1 görüşürüm zaten7/24 telefon yok![]()
ha tamam sıkıntı yok o zaman .s1 günde 1 görüşürüm zaten
O Nasıl Bi bağımlılık Merak EttimPara harcamak.![]()
Oyun almadan duramam oyun alırım sonraki gün biter sonraki gün tekrar alırım vs. vs.O Nasıl Bi bağımlılık Merak Ettim![]()
O Bendede Vardı Kendini Bi Oyuna Bağlı Tutmaya Çalış GeçerOyun almadan duramam oyun alırım sonraki gün biter sonraki gün tekrar alırım vs. vs.
Gidip bf4 alırsam 1 ay beklerim başka oyun almak için ama ucuz oyunlar felan hiç dert değil.O Bendede Vardı Kendini Bi Oyuna Bağlı Tutmaya Çalış GeçerAma O Oyuna Da Para YAtırıırsın
Ama Beninki 3 haftada 1 fln dı O Kadar değildi
Yapmadığım şey değil.Hele bide kantırdaki b 5 1 (adını bilmiyorum sürekli böyle diyorum) i alıp düşmana dalmak çok eğlenceli
![]()
Oyunlar, hele senin için ayrı bir yeri olan oyunlara karşı bir zaaf oluyor genellikleA aklıma bağımlı (sevdiğim desek daha doğru olur) olduğum bir şey geldi.InFamous Second Son!O kadar seviyorum ki oyunu.Ne zaman videosunu izlesem içim yanıyorHele o kontrolleri var ya...AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
Furry Hakkında bilgim yok açıklamak ister misin ?Eheheh furry tam bir bağımlılık .-.
Ya tabi minecraft ayrı baksana adına koskoca site, forum kurulmuş.MinecraftÖzellikle Hunger Games tabi hacker yoksa
![]()
Güzel bir alışkanlık, yararlı keşke bende de olsa.Yürümek, yürümeden 1 gun asla geciremem
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Evet, bu bende de var özellikle Tr sunucusunda. Sinirlenip siliyorsun ve bir daha oynamayacağım diyorsun. Ama en fazla 2 gün sonra tekrar yüklüyorsun.League of Legends defalarca sildim tekrar yükledim![]()
Aile önemli tabii. Seni çok iyi anlıyorum, ana kuzusu derler ya bende öyleyim.Ailem Onlarsız 1 gün geçiremem.
Genelde kızlarda görülen bir bağımlılık ama birçok örneği var.Para harcamak.![]()
Vay demek Photoshop benim yapamadığım şeyler kıskandım doğrusu.Photoshop,Cinema4D,PaintToolSAI ve güzel indie oyunlar .-.
Minecraft'tan nefret ediyorum sadece tasarım için kullanıyorum .-.
Animeler mi ?Kokoreç
Anime
Foxes
Sagopa Kajmer
Oyunlar
Xbox 360 <3
Özellikle: Mstar , stepmania
Sanırım biraz psikopatlık var sende ? Yanlış anlama ama çok tuhaf bağımlılıkların var.Furry, (bazen) alkol, bilgisayar, kan içmek, su içmek, anneme sövmek (içimden)
Yani ^.^Sanırım biraz psikopatlık var sende ? Yanlış anlama ama çok tuhaf bağımlılıkların var.![]()