faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
profiline yazdığım şey doğruymuş demekhiçbir insanla ilişkiye girmedim şuana kadar![]()
profiline yazdığım şey doğruymuş demekhiçbir insanla ilişkiye girmedim şuana kadar![]()
LaVeyan Satanizm'de sadece karşı cins ile cinsellik olur. Umarım ki o eşekler dişidirevet dedemin çiftliği var her haftasonu düzenli olarak eşekler için oraya gidiyorum. akşam olduğunda herkes uykuya daldığı sırada ben gizlice ahıra girip sevgililerimle buluşuyorum![]()
Rahatladımelbette dişi![]()
zoolofievet dedemin çiftliği var her haftasonu düzenli olarak eşekler için oraya gidiyorum. akşam olduğunda herkes uykuya daldığı sırada ben gizlice ahıra girip sevgililerimle buluşuyorum![]()
Zoofilizoolofi?
Edit yapıyım da ban yemiyim*zoolofi?
En sevdiklerimaynı zamanda nekrofili ve mazoşist![]()
Bana farketmiyor.Ha bu arada beyler yarın hafta sonu![]()
Bence uzatmayalım konudan sapıyoruz.Benim için çok güzel bir güm olacak bir haftadır boşalmadığım için biraz ortalık kirlenecek ve temizlemem zor olacak ama buna değeceğini düşünüyorum ahh...![]()
Benim haftasonu ne yapacağımı bilmeyin en iyisiBenim için çok güzel bir güm olacak bir haftadır boşalmadığım için biraz ortalık kirlenecek ve temizlemem zor olacak ama buna değeceğini düşünüyorum ahh...![]()