Minecraft Mix Map (Parkur , adventure ... ) - Elysium Yeni Cennet [Fragmanlı]

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çok güzel bi map olmamış olabilir . ilk olduğu için eksikleri olabilir buraya tek tek atmayacağım direkt tanıtım videosu var onu koymak istiyorum . Kurallar vs.. hepsi map in içinde var zaten . Beğenilirse 2. versiyonunu çıkartırız arkadaşlar.

ÖNERİ ÜZERİNE MAPTEN FOTOĞRAFLAR

VirusTotal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mapı İNDİRME LİNKİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook : fb.com/jamesongaming​

Mausdeini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk defaya göre fena değil başkalarının ilk map çalışmalarına kıyasla daha iyi. Kendini geliştirirsen güzel şeyler yapabilirsin. Ayrıca maplerinde hikaye ve yapılara biraz önem ver.

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk defaya göre fena değil başkalarının ilk map çalışmalarına kıyasla daha iyi. Kendini geliştirirsen güzel şeyler yapabilirsin. Ayrıca maplerinde hikaye ve yapılara biraz önem ver.
teşekkürler :) Hikayeye çok önem vermedim ama ben hem adventure hem de parkuru bir arada seviyorum bundan sonrakiler öyle olacak inşallah :)

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence yapıları daha düzgün yapıp yazıları command block ile yaz kitaplar biraz eskidi :p
Aynen 2. sinde command menu ile anlatım yapılıyor :) Bu arada arkadaşlar fikirlerinizi de yazarmısınız geliştirerek veya değiştirerek onları da yapabilirim.[DOUBLEPOST=1408298478,1408290880][/DOUBLEPOST]İlk olmasına rağmen güzel yorumlar geldi herkese teşekkür ediyorum :)[DOUBLEPOST=1408338500][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme: