Sunucu alıcam server değil kutulardan yardım

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hostlarda rahat edemiyorum ve sevmiyorum alıcam fakat nerden alabilirim içine nasıl sunucu kurarım vs şeylerden biraz bilgi verirmisiniz

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Host alıcaksan alma derim elektriği bilgisayar kadar yakar ve fiyatları dudak uçuklatacak kadar fazla 2,500tlden başlıyor birde internetin fiber olması lazımki server hızlı olmalı elektrikler kesildiğinde server gider net gittiğinde server gider yani boşver

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Host alıcaksan alma derim elektriği bilgisayar kadar yakar ve fiyatları dudak uçuklatacak kadar fazla 2,500tlden başlıyor birde internetin fiber olması lazımki server hızlı olmalı elektrikler kesildiğinde server gider net gittiğinde server gider yani boşver
Arkadaş haklı 7/24 elektrik faturası ve internet faturasını bütçen kaldırması çok çok zor 500 elektrik desek 1 gbit at 1100 lira aylık kabinet klima falan de ortamın belli bi ısıda durması gerekir 2200 gibi fiyata denk geliyor[DOUBLEPOST=1408126727,1408126664][/DOUBLEPOST]
Yok makine nerden alabilirim diye soruyorum ve nasıl kullanılır felan
Ucuz istiyorsan hp veya dell tavsiye ederim bütçen iyise cisco alabilirsin

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi bunları karşıladın 15 milyar falan bi makine alman lazım 4 gb makine bile 6-7 milyar :/

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok artık ben gördüm ucuzdu
Makina alamasına alırsında tutacak yerin olması lazım.
Burda server makinaları var kasalı bilgisayar gibi olanları var onlar sana uyar bence.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ondan sonra makinayı kuracağın yerde jenerator olması lazım.
İnternet hızı en az donwloand: 1000 mbps upload: 1000 mbps olması ve ikitane internet erişim şirketi ile anlaşmalısın örnek super online dan interneti aldın diyelim birde ttnetden almalısın birisi kesilirse öbürü devreye girmeli.
Makinaların ısınmaması lazım makinaları tutacağın ortamda klima olması şart.
Makinaları korunaklı bir yerde tutmalısın yani yangın oluduğunda hemen müdahele edilmesi lazım su baskınına hazırlıklı olmalısın vb.
En iyi routerler olması lazım her türlü fiber atağa korunaklı olmasın...
Bence yabancı bir şirketten dedicated server al.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makina alamasına alırsında tutacak yerin olması lazım.
Burda server makinaları var kasalı bilgisayar gibi olanları var onlar sana uyar bence.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ondan sonra makinayı kuracağın yerde jenerator olması lazım.
İnternet hızı en az donwloand: 1000 mbps upload: 1000 mbps olması ve ikitane internet erişim şirketi ile anlaşmalısın örnek super online dan interneti aldın diyelim birde ttnetden almalısın birisi kesilirse öbürü devreye girmeli.
Makinaların ısınmaması lazım makinaları tutacağın ortamda klima olması şart.
Makinaları korunaklı bir yerde tutmalısın yani yangın oluduğunda hemen müdahele edilmesi lazım su baskınına hazırlıklı olmalısın vb.
En iyi routerler olması lazım her türlü fiber atağa korunaklı olmasın...
Bence yabancı bir şirketten dedicated server al.
Dedicated derken ?