- En iyi cevaplar
- 0
Arkadailar dota 2 ye başlamayı düşünüyorum.Bide oyun kaç gb yer kaplıyor ?
İndiriyorum hemenOyun 13 GB. İnternetininn AKK sına kıyıp da indirmelisin yaniOyun yüklenirken donuyor bende bir şey diyemeyeceğim şimdi
![]()
Limitsiz olsa da mutlaka AKK limiti oluyor. Ve o limiti aşınca internet yavaşlıyor. Genellikle 25 GB olur...İndiriyorum hemenBide internet limitsiz
![]()
Türkcell süper online alın fiyat makul yani :-)Yapçak bir şey yokki TTNET işte ... Amerikada 10 dolara 32mbs alırken burada 40 dolara 16 mbs alıyoruz ... Bir telefon açsan o kadar yüzsüzler ki inanamazsın ... Fırsatçı insan çok türkiyede ... TTNET en iyi örneği ... Kazıkçı ...
Ya Türkiye Geneli Böyle Bence İnternet Türkiyede Çok PahalıTürkcell süper online alın fiyat makul yani :-)
Dişleğimle tablet kullanmaya çalışırken yanlışlıkla gönderildi.
En azından bu yeterli düzeyde... 5 TL daha az verip ttnet'in hızının 3 -5 katı daha fazlasını alıyorsun...Ya Türkiye Geneli Böyle Bence İnternet Türkiyede Çok Pahalı
Aynen Enazından serverleri fena diğilEn azından bu yeterli düzeyde... 5 TL daha az verip ttnet'in hızının 3 -5 katı daha fazlasını alıyorsun...
lol daha kolaydırDOTA mı kolaydır LOL mü lolu beceremiyorum (Bilgi 0 sivirle 32-10 yapmışlıpım falan var.Ama sivirden başka heroda kullanmadım.)