Youtube Açılmıyor :S (Yardım :D)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtubeye bu sabahtan beri giremiyorum.
Buyrunuz Hata SS si

Bu Youtubenin Zalım Tarafı Yüzünden İzleseneyi açıyorum. Ordada Sevdiğim blabla videoları yuk :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
??

Bak şimdi Kemal abi, ağ paylaşım merkezine gir.

Sağ tıkla ve özelliklere bas.

Buradan "Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)'e tıkla ve alttaki özelliker butonuna bas.

Bütün hepsini otomatik alsın. Bu olmaz ise;

DNS'leri 8.8.8.4 yap. Yanlış yazmışım orada.

Daha bilmiyorum.

@Vienicome @MUHDE

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yandex chromenin sadece temasını ve bir kaç ayarını değiştirilipte alın size browser diyip önümüze postalanan bir biriwsir kullanmanı tavsiye etmiyorum bu sorun sadece yandextemi ?

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bir olay yok.. Chrome kullanıyorum.. Sanırım sorun senden kaynaklı.. İnternet ayarlarını bir kurcala belki düzelir.. Elimin altında olsa kurcalasam yaparım da TWden bağlanınca yavaş hareket ediyor ya :(..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bir olay yok.. Chrome kullanıyorum.. Sanırım sorun senden kaynaklı.. İnternet ayarlarını bir kurcala belki düzelir.. Elimin altında olsa kurcalasam yaparım da TWden bağlanınca yavaş hareket ediyor ya :(..
İnternet ile alakalı değil. Sorun Virüsten
100 e yakın virüs var. Ve Her dosyamda her oyunumda virüs var
__
ayriyetten sana şunu göstereyim

Sence normal bir şey mi.
Ve özel olarak youtube nin videoları gözükmüyor. Sadece youtubenin videolar kim nereye youtubeden bir video koysa bombom bir yer var bembeyaz bir alan

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format şart.. Biryere girerken, bir şey indirirken falan tıkladığınız şeylere dikkat edin.. Korsan oyun indirecekseniz de önceden birilerinin indirmesini bekleyin.. Başka çözemezsin.. Virüs programları virüsleri tam kaldırmıyor.. Emin olmak için formatla ve birdaha dikkatli kullan..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format şart.. Biryere girerken, bir şey indirirken falan tıkladığınız şeylere dikkat edin.. Korsan oyun indirecekseniz de önceden birilerinin indirmesini bekleyin.. Başka çözemezsin.. Virüs programları virüsleri tam kaldırmıyor.. Emin olmak için formatla ve birdaha dikkatli kullan..
Ya virüsü boşverin. Ben Virüsü Önemsemiyorum İstediği Kadar İnsin Bilgisayarımada Youtubeye Ellemesin :(
Sagopa kajmer dinleyemiyorum :( :(. Ayriyetten pc nin şimdiye kadar dayanmasına şasıyorum :D

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
??

Bak şimdi Kemal abi, ağ paylaşım merkezine gir.

Sağ tıkla ve özelliklere bas.

Buradan "Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)'e tıkla ve alttaki özelliker butonuna bas.

Bütün hepsini otomatik alsın. Bu olmaz ise;

DNS'leri 8.8.8.4 yap. Yanlış yazmışım orada.

Daha bilmiyorum.

@Vienicome @MUHDE

Bazı DNS'leri engellemişler.. Tor browser kullanın :D Ya da bildiğiniz engellenmemiş DNS varsa söyleyin lütfen.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözüm yolu yok ki.. Birkaç virüs programı dene.. Spywere mü ne adı hatırlamıyorum onu kullan.. Advanced System Care'nin temizleme programları var onları dene..

Ayrıca Sagopadan nefret ederim.. Zevk meselesi..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şarkı dinlemek istiyosan.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
orayı zaten kullaniyirem ^^,
Çözüm yolu yok ki.. Birkaç virüs programı dene.. Spywere mü ne adı hatırlamıyorum onu kullan.. Advanced System Care'nin temizleme programları var onları dene..

Ayrıca Sagopadan nefret ederim.. Zevk meselesi..
Yok imkansız. Asla ama Asla virüs programı nu yüklemem. O Virüsleri ya formatla silerim yada hiç silmem * Canım Onlar benim