Sistemim Yetermi Yardım

okan3358

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eski bir pcye windows server 2008 yüklemeyi düşünüyorum pc intel atom işlemcili ve 1 gb rami var bu sistemle 2-3 kişi vanilla oynayabilirmiyiz? Hexxit oynama şansımız varmı?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden 2008 server yüklemek istiyorsun ki? MC sunucusunu normal xp,vista, w7, w8 ya da linux gibi işletim sistemleri üzerinde de kurabilirsin. Sunucuyu açacağın bilgisayarda başka bir işlem yapmazsan gayet rahat yeter. Sunucuyu açtığın bilgisayardan mc falan girersen sanmıyorum, işlemci kullanımı yüzünden lag yapabilir.

okan3358

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O, 7Mbit'de Kşmse oynayamaz en az 50 Mbit olması gerekli Ramı 1 Gb yeter ancak Benim VDS'de 800Mbit var çünkü çok pis lag yapar
2-3 Kişilik bir vanilla server olacağından problem olacağını sanmıyorum daha önce bu hızda hafif lagla oynadığımızı hatırlıyorum[DOUBLEPOST=1408189677,1408189579][/DOUBLEPOST]
Neden 2008 server yüklemek istiyorsun ki? MC sunucusunu normal xp,vista, w7, w8 ya da linux gibi işletim sistemleri üzerinde de kurabilirsin. Sunucuyu açacağın bilgisayarda başka bir işlem yapmazsan gayet rahat yeter. Sunucuyu açtığın bilgisayardan mc falan girersen sanmıyorum, işlemci kullanımı yüzünden lag yapabilir.
windows server özellikle arkaplanda daha az işlem yapacağı için ram olarak daha rahat olmaz mı? Sunucuyu açacağım bilgisayarla kesinlikle minecrafta girmeyeceğim

canavar1907

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim minecraft 1 gb ram istiyo serverde 1 gb istese oldu sana 2gb ram bence rami çok zorlama