ComputerCraft Chat Sistemi Zorluk: Zor

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evet @Admicos paylaşıyor ben niye paylaşmayayım dedim aranızda bir kaç kişi bilir ilk ve en iyi bildiğim dil heralde Lua'dır Java'dada fena değilim hani neyse bir kaç ay önce video olarak paylaştığım şeyleri size göstermek istiyorum eskiliğinden dolayı elimde kodları mevcut değil fakat 20 beğeni alırsa konu size özel bir daha yaparım :) evet iyi seyirler.
Müziği yanlışlıkla kaydetmişim ve ayar yapmadığım için baş ağrıtıcı şekilde gelmiş kusura bakmayın ^-^​

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu Opencomputers ile yapabilir misin?[DOUBLEPOST=1408178716,1408178498][/DOUBLEPOST]Ve serveri atsana.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Desteklediği modlarda ComputerCraft network yazıyor ve çalışma dili Lua gerekli API'ye sahipse yapabiliriz :)

BroGolem35

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desteklediği modlarda ComputerCraft network yazıyor ve çalışma dili Lua gerekli API'ye sahipse yapabiliriz :)
Lua var.Ama bir Tutarialını izle.Attığım videonun kanalında var.Zaten dediğin gibi Computercraft desteklediğine göre olması zorunlu yoksa sorun çıkar.Ama sen onun tutarialına bak.Çünkü sonuçta farklı bir mod.Kanalda var attığım videonun.[DOUBLEPOST=1408213558,1408186202][/DOUBLEPOST]Yapbilecek misin?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Lua var.Ama bir Tutarialını izle.Attığım videonun kanalında var.Zaten dediğin gibi Computercraft desteklediğine göre olması zorunlu yoksa sorun çıkar.Ama sen onun tutarialına bak.Çünkü sonuçta farklı bir mod.Kanalda var attığım videonun.[DOUBLEPOST=1408213558,1408186202][/DOUBLEPOST]Yapbilecek misin?
Chat yapmak istemiyorum daha yaratıcı bir şey söyle ama çok istek gelirse niye yapmayayım *-*

Xenja

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam tebrikler gerçekten çok güzel olmuş. Üyelik host bilgisayarını göründüğü ve bildiğim kadarıyla yaptım. Diger bilgisayarlarınkini de verirsen sevinirim.

Xenja

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslında o kadar zor değilmiş biraz uğraşarak yaptım. Teşekkürler yine de. Başka projen var a yardım edeyim. Çok kotü değilim luada.