Kralimben
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
O 3x4x3 olmuyor mu? bizim amacımız az yer kaplaması
Neden diye sorarsan Çünkü görünen yükseklik 3, zemindeki şeyleri de sayarsak 4 ediyor
Daha iyisini denicemBu da bir model üstü
![]()
O 3x4x3 olmuyor mu? bizim amacımız az yer kaplaması
Daha iyisini denicemBu da bir model üstü
![]()
Ne yazık ki 3x3x3 bir ev yapamazsınız. Evin bir bloğu zemin bir bloğu çatı olacağı için ve oyuncunun girebildiği minimum yükseklik 2 block olduğu için 2+1+1'den 4 olacaktır. 3x4x3 bir ev demek altı, sağ solu ve üstü kapalı bir evdir. 3x3x3'e bir oyuncu sığmayacaktır. Ev yaparken oyuncunun üstünde durduğu parçada (zemin) sayılmak zorundadır. Kısacası bu yapılabilecek en ufak ev.O 3x4x3 olmuyor mu? bizim amacımız az yer kaplaması
Neden diye sorarsan Çünkü görünen yükseklik 3, zemindeki şeyleri de sayarsak 4 ediyorşimdi biraz daha geliştiricem
Daha iyisini denicem
Biz de çatı yapmayızNe yazık ki 3x3x3 bir ev yapamazsınız. Evin bir bloğu zemin bir bloğu çatı olacağı için ve oyuncunun girebildiği minimum yükseklik 2 block olduğu için 2+1+1'den 4 olacaktır. 3x4x3 bir ev demek altı, sağ solu ve üstü kapalı bir evdir. 3x3x3'e bir oyuncu sığmayacaktır. Ev yaparken oyuncunun üstünde durduğu parçada (zemin) sayılmak zorundadır. Kısacası bu yapılabilecek en ufak ev.
Şimdi arkadaşın kafayı yaşıyoruz.Biz de çatı yapmayız![]()
Kedi gibi düşünNereye Sı*acaz ?d
Güzel Olmuş tasarımını sevdimGaza geldim 3x3x3 yaptım buyrun
![]()
![]()
![]()
Boşuna sormayın survival modda gece yapıp yattım herhangi bir can kaybı olmuyor
Bakalım beğenecek misiniz![]()
Owowow ADAM Diss atmışBu da bir model üstü
![]()
Ve bir insanoğlu modda olsa hardcore ataralın size 1 blok bile olmayan ev!
![]()
Modun ismi ne ?alın size 1 blok bile olmayan ev!
![]()