_Gibbone_
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu forumda her şey varmışKarakterim nasıııııııı .__.
![]()
Bu forumda her şey varmışKarakterim nasıııııııı .__.
![]()
Konuyu değiştirmeye çalışıyorKarakterim nasıııııııı .__.
![]()
Yok sıkıntı değil benim için.Değiştirsin ne güzel bağlantı kuruyoruzKonuyu değiştirmeye çalışıyor![]()
https://forum.gamer.com.tr/grup/creepypasta-türkiye.810/group-detailYok sıkıntı değil benim için.Değiştirsin ne güzel bağlantı kuruyoruz
He bir de creepypasta okumayı da çok severim.Afedersiniz ama onun için de grup var mı ?![]()
Bu forum da amma kapsamlıymış
Sev sevmesinde de, sakın birisiyle muhattap olayım deme.Bu forum da amma kapsamlıymışSanırım burayı seveceğim
![]()
Neden ?Sev sevmesinde de, sakın birisiyle muhattap olayım deme.
Sen sadece dediğimi yap. Fazla abiimsi insanlar var bu forumda.Neden ?
Örnek verebilir misin ?Sen sadece dediğimi yap. Fazla abiimsi insanlar var bu forumda.
Şimdi örnek versem gelecek birisi tartışma çıkaracak. Kendin bulursun.Örnek verebilir misin ?
Konuşma başlatıp versen ?Şimdi örnek versem gelecek birisi tartışma çıkaracak. Kendin bulursun.
Uğraşmayacağım.Konuşma başlatıp versen ?
Ben Arda. 17 yaşımı 1 Ağustos'ta doldurdum anime severim. En sevdiğim anime SAO ve AOT (Sword Art Online ve Attack on Titan) Evde Xbox 360 ve PS4'üm var PS4 te pek fazla oyun yok ama Xbox 360'ımda 40'a yakın oyun var. Oyun oynasamda onlardan oynuyorum. Minecraft'ı bıraktım bu forumda milletle sohbet ediyorum. Grubumda anime ile ilgili konular açıyorum. En sevdiğim oyun GTA5, Watch Dogs [Pek sarmadı ama] , Assassin's Creed Serisi [Oyun bildiğin kendi kendini oynuyor ama olsun], Battlefield Serisi, Mortal Kombat Serisi (Lan 9. oyunda Shao Kahn'ı yenene kadar canım çıktı). Attack on Titan Tribute Game. Kendime "gamer" veya "animeci" demiyorum sadece 5 anime bitirdim şu ana kadar o kadar fazlada oyun oynamam en sevdiğim oyunları saydım ama şu yaşıma kadar onların sayısının sadece 3-4 katı oyun oynamışımdır (bitirmişimdir). Yani 17-19 arası bir şey(Saydığım oyunları bitirdim onlar dahil evet Attack on Titan hariç ._. memnun oldum
)
Benim de Xbox 360'ım vardı bozuldu sonra PS3 aldık.Sevdiğin oyunları bende oynadım GTA5 ve Watch Dogs hariç.Ben Shao Kahn'ı hep vur kaç ile yendimBen Arda. 17 yaşımı 1 Ağustos'ta doldurdum anime severim. En sevdiğim anime SAO ve AOT (Sword Art Online ve Attack on Titan) Evde Xbox 360 ve PS4'üm var PS4 te pek fazla oyun yok ama Xbox 360'ımda 40'a yakın oyun var. Oyun oynasamda onlardan oynuyorum. Minecraft'ı bıraktım bu forumda milletle sohbet ediyorum. Grubumda anime ile ilgili konular açıyorum. En sevdiğim oyun GTA5, Watch Dogs [Pek sarmadı ama] , Assassin's Creed Serisi [Oyun bildiğin kendi kendini oynuyor ama olsun], Battlefield Serisi, Mortal Kombat Serisi (Lan 9. oyunda Shao Kahn'ı yenene kadar canım çıktı). Attack on Titan Tribute Game. Kendime "gamer" veya "animeci" demiyorum sadece 5 anime bitirdim şu ana kadar o kadar fazlada oyun oynamam en sevdiğim oyunları saydım ama şu yaşıma kadar onların sayısının sadece 3-4 katı oyun oynamışımdır (bitirmişimdir). Yani 17-19 arası bir şey(Saydığım oyunları bitirdim onlar dahil evet Attack on Titan hariç ._. memnun oldum
)
Ben daha 3 anime bitirdimForuma Hoşgeldin =)
Kısaca benim gibi otaku olma yolundasın "995 izlemen gereken anime kaldı"