Hoşgeldin bu forumda güzel zamanlar geçirirsin hemen kendimi tanıtayım.
Ben Gürkan. Yaşım 14.
Özellikle kan içmeyi ve bilgisayarda vakit geçirmeyi severim. Bazen alkol alırım can sıkıntısından. Ucundan böyle ^.^
Çoğunlukla yabancı müzik ve dupstep, nightstep, nightcore, speedcore (bazen), remix, cover gibi şeyler dinlerim. Hayatımın parçaları oldular.
Oyun oynamayı çok severim fakat onlara fazla para yatırmam. Hele ki gerçek parayla alınan süreli eşyalar. No yani.
Hack yapmayı çok severim. Amatör oyun hackeriyim. Birkaç oyun için hack yapmıştım. Hack kullanan ve yapanlara kötü söz edenlere buradan analarına selam yolluyorum.
Anime seyretmeyi severim. En çok sevdiğim karakter Death Note (Ölüm Defteri) animesinden Kira(Light) ve L (Lawliet). [Beyond Birthday <3]
Marilyn Manson hayranıyım.
Asosyel insanım. İnsanlarla yüzyüze zar zor konuşurum. Çünkü insan sevgim az. İnsanların arasına girdiğimde kendimi tedirgin hissediyorum her an bana bir şey olacak diye. Hayvanları da çok severim. Ama o anlamda sevmem yani. Furry ^.^
Psişik güçler ile ilgileniyorum. Ne olduğunu internetten araştırabilirsin. Bunu yalanlayanlara inanmıyorsanız saygı duyun diyorum.
Eh yani ben buyum basketbolu falan severim, uzun boyluyum, vücut yapımdan dolayı sıska gösteriyorum, siyah saçlı açık kahverengi gözleri olan sıradan bir insan, sıradan bir gamerim işte ^.^ Bir kere Mortal Combat için yapılan turnuvada 1. olmuştum. (Playstation Cafe'de)
Hoşgeldin foruma ^.^