Merhabalar,Tanışalım mı ? :)

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Benim adım Emre.Soyadım Çakır.1992 doğumluyum.Herkes gibi bende oyunlarla büyüdüm.İstanbul'da oturuyorum.Galatasaray Üniversitesinde okuyorum ve Galatasaray'lıyım.Anime severim.Özellikle de Death Note'u.En sevdiğim oyun türü FPS'dir.En sevdiğim oyunlar,Dota2,Call Of Duty Serisi ve Minecraft'tır.asdfmovie izlerim canım sıkılınca çok keyifli oluyor.Alkolüm ve sigaram yoktur.
Sizde kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben başar . 12 yaşındayım . Malatyalıyım . Senin gibi bende fps/tps severim . Ps3 konsoluna sahibim . Orda oynarım genelde oyunları . Tanıştığıma memnun oldum

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben Ömer.Eskişehir doğumlu Ispartalıyım.InFamous Second Son hayranıyım.Minecraft en sevdiğim oyun.PS3'e sahibim.Oyunların hastasıyımdır.Tanıştığımıza memnun oldum.

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Ömer.Eskişehir doğumlu Ispartalıyım.InFamous Second Son hayranıyım.Minecraft en sevdiğim oyun.PS3'e sahibim.Oyunların hastasıyımdır.Tanıştığımıza memnun oldum.
Ahahahah bu forumdaki herkes PS3'e mi sahip ? :lol: Şaka bir yana bende tanıştığımıza memnun oldum :)

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hoşgeldin bu forumda güzel zamanlar geçirirsin hemen kendimi tanıtayım.
Ben Gürkan. Yaşım 14.
Özellikle kan içmeyi ve bilgisayarda vakit geçirmeyi severim. Bazen alkol alırım can sıkıntısından. Ucundan böyle ^.^
Çoğunlukla yabancı müzik ve dupstep, nightstep, nightcore, speedcore (bazen), remix, cover gibi şeyler dinlerim. Hayatımın parçaları oldular.
Oyun oynamayı çok severim fakat onlara fazla para yatırmam. Hele ki gerçek parayla alınan süreli eşyalar. No yani.
Hack yapmayı çok severim. Amatör oyun hackeriyim. Birkaç oyun için hack yapmıştım. Hack kullanan ve yapanlara kötü söz edenlere buradan analarına selam yolluyorum.
Anime seyretmeyi severim. En çok sevdiğim karakter Death Note (Ölüm Defteri) animesinden Kira(Light) ve L (Lawliet). [Beyond Birthday <3]
Marilyn Manson hayranıyım.
Asosyel insanım. İnsanlarla yüzyüze zar zor konuşurum. Çünkü insan sevgim az. İnsanların arasına girdiğimde kendimi tedirgin hissediyorum her an bana bir şey olacak diye. Hayvanları da çok severim. Ama o anlamda sevmem yani. Furry ^.^
Psişik güçler ile ilgileniyorum. Ne olduğunu internetten araştırabilirsin. Bunu yalanlayanlara inanmıyorsanız saygı duyun diyorum.
Eh yani ben buyum basketbolu falan severim, uzun boyluyum, vücut yapımdan dolayı sıska gösteriyorum, siyah saçlı açık kahverengi gözleri olan sıradan bir insan, sıradan bir gamerim işte ^.^ Bir kere Mortal Combat için yapılan turnuvada 1. olmuştum. (Playstation Cafe'de)

Hoşgeldin foruma ^.^

En iyi cevaplar
0
Ben Gürkan. Yaşım 14.
Özellikle kan içmeyi ve bilgisayarda vakit geçirmeyi severim. Bazen alkol alırım can sıkıntısından. Ucundan böyle ^.^
Çoğunlukla yabancı müzik ve dupstep, nightstep, nightcore, speedcore (bazen), remix, cover gibi şeyler dinlerim. Hayatımın parçaları oldular.
Oyun oynamayı çok severim fakat onlara fazla para yatırmam. Hele ki gerçek parayla alınan süreli eşyalar. No yani.
Hack yapmayı çok severim. Amatör oyun hackeriyim. Birkaç oyun için hack yapmıştım. Hack kullanan ve yapanlara kötü söz edenlere buradan analarına selam yolluyorum.
Anime seyretmeyi severim. En çok sevdiğim karakter Death Note (Ölüm Defteri) animesinden Kira(Light) ve L (Lawliet). [Beyond Birthday <3]
Asosyel insanım. İnsanlarla yüzyüze zar zor konuşurum. Çünkü insan sevgim az. İnsanların arasına girdiğimde kendimi tedirgin hissediyorum her an bana bir şey olacak diye. Hayvanları da çok severim. Ama o anlamda sevmem yani. Furry ^.^
Psişik güçler ile ilgileniyorum. Ne olduğunu internetten araştırabilirsin. Bunu yalanlayanlara inanmıyorsanız saygı duyun diyorum.
Eh yani ben buyum basketbolu falan severim, uzun boyluyum, vücut yapımdan dolayı sıska gösteriyorum, siyah saçlı açık kahverengi gözleri olan sıradan bir insan, sıradan bir gamerim işte ^.^ Bir kere Mortal Combat için yapılan turnuvada 1. olmuştum. (Playstation Cafe'de)

Hoşgeldin foruma ^.^
özentilik yaşam tarzı olmuş diyebiliriz kısaca arkadaşa neyse kendimi tanıyayım mehmet can ama genelde can derler 16 yaşındayım bekarım 2 evim 1 arabam var (bu yazdığımı dikkate alma) küpe takmayı seven bir insanım :D

• Beğen
Reactions: DIO

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Gürkan. Yaşım 14.

Hoşgeldin foruma ^.^
Çok tuhaf birkaç alışkanlıkların var.Onun dışında iyi birine benziyorsun.
+Psişik güçlerinin ne oluğunu tabii ki de biliyorum amma cahil yerine koydun beni he :D
Hoşbulduk :)

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0