Sabah Ezanından Korkuyorum Nedeni nedir ?

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, yazları sabaha kadar Minecraft oynadığım için sabah ezanı okunurken uyanık oluyorum ve ezan başladığı anda korkmaya başlıyorum. İçime huzursuzluk giriyor. Kış aylarında ise okul nedeniyle uyuyo oluyorum ama ezan başlamadan 30-60 saniye önce uyanıyorum. Bunun nedeni nedir ? (Dinle alakam pek yoktur, akrabalarım hariç dindar insanlardan uzak dururum.)

• Beğen
Reactions: DIO

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
yani ondan da korkuyorsan sen birine görün bence :D

Bende tam teris oluyor bu arada :D Sabah ezanı okunana kadar uyanıksam sabah ezanı okunana kadar biraz tırsıyorum. Ezan okunuyo öyle bi rahatlıyorum ki :D

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ezan insani rahatlatır ama senin içindeki nefis seni ezandan soğutmaya çalışıyor belliki sen tırsmamaya çalış duyduğun an rahatlamaya çalış bir bakmışsın rahatlıyorsun benden sölemesi .

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ezanı okuyan kişinin ses tonundan dolayı gerçekleşen olay geceleri farklı okunuyor urpertiyor insani bidaha korku filmi izleme ben çocukken çok izledim belli bi yasa kadar tuvalete gidemez oldum onun etkisi ve okuyan kişi seni bu nası ezan demeye surukleye bilir yapacak pek bir şey yok caminin hocasıni değiştirmeleri lazim ama ise yararmi bilmem çünkü o saat de sende dahil herkes yorgun olur psikojik olarak etkilenirsin

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ezanı okuyan kişinin ses tonundan dolayı gerçekleşen olay geceleri farklı okunuyor urpertiyor insani bidaha korku filmi izleme ben çocukken çok izledim belli bi yasa kadar tuvalete gidemez oldum onun etkisi ve okuyan kişi seni bu nası ezan demeye surukleye bilir yapacak pek bir şey yok caminin hocasıni değiştirmeleri lazim ama ise yararmi bilmem çünkü o saat de sende dahil herkes yorgun olur psikojik olarak etkilenirsin
Oha bende tuvalete gitmeye korkuyorum hatta bi keresinde posete iseyip balkondan atmistim tuvalete gitmeye korktuguma :D

↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah ezanında daha rahatlaman gerekir sabah ezanına kadar bütün alemler birdir. Ezan okunmaya başladığında hepsi kendi alemine çekilir böylelikle daha çok rahatlarsın asıl ezandan önce korkman gerek.

En iyi cevaplar
0
kış aylarında dediğin bendede oluyordu bende korkuyorum ve bazen sinirleniyorum caminin yanında oturuyoruz ve 3-4 tane cami aynı anda başlayınca ister istemez uyanıyorsun sonrada sinirleniyorum işte :/

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah ezanında daha rahatlaman gerekir sabah ezanına kadar bütün alemler birdir. Ezan okunmaya başladığında hepsi kendi alemine çekilir böylelikle daha çok rahatlarsın asıl ezandan önce korkman gerek.
Laağğğnn .s .s

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evde tekim kiz arkadasimi aradim geliyo :) tek kalirsam cildirirdim sabaha kadar :D