Ezandan Korkuyorum Lan Yardım :(

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasim korkaken birşeyler görüyormusun hayalinde veya göz önünde ?
Hayalimde korkunç şeyler görüyorum işte bütün izlediğim korku filmlerindeki ve bütün okuduğum korku hikayelerindekileri.İzlerken korkmuyorum sonra yatarken altıma ediyorum.Örneğin,Dabbe (1 ve 2. filmleri),Halka,Elcin,Paranormal Activity (Bütün Hepsi),BloodyMary,Çığlık (Hepsi) vb. (Hepsini izledim). Sonuç olarak psikopatım işte .-.
He bir de beni hatırladın dimi :D

JusticeWhip_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayalimde korkunç şeyler görüyorum işte bütün izlediğim korku filmlerindeki ve bütün okuduğum korku hikayelerindekileri.İzlerken korkmuyorum sonra yatarken altıma ediyorum.Örneğin,Dabbe (1 ve 2. filmleri),Halka,Elcin,Paranormal Activity (Bütün Hepsi),BloodyMary,Çığlık (Hepsi) vb. (Hepsini izledim). Sonuç olarak psikopatım işte .-.
Hatırladım. Sen olayi bozmussun. Sen psikoloja git. Bu düsünceyi dalga haline getir. Sakin ol sampiyon de kendi kendine :D Üstüne üstüne git korkunun. Recep ivedik felan izle rahatla

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ezan insana huzur verir insanı Allah'ın evine çağırır bu sadece bir çağrı ezan okununca bir şey olmaz at kafandan o takıntıyı o filmdeki olaylar çok abartılı sadece 3 harfliler ile uğraşırsan sana dadanırlar sen niye onlarla uğraşasın ki ezan insanları aydınlığa çağırır huzur verir hele sabah ezanı ben ramazanda insana ne hoş gelir sabah ezanı korkacak bir şey sen ezandan korkacağına benim gibi karanlıktan kork daha iyi.
Ben zaten karanlıktan da korkuyorum.Peki insan neden karanlıktan korkar ? Her an önüne izlediğin filmlerdeki canavarlar vb. fırlar diye düşündüğün için dimi.Karanlıkta boş bulunduğun bir anda sana saldırsalar ? İnanmıyorum fakat insanın beynine işliyor bunlar.Her tuvalete girişimde yanımdaki duş kabinini açıyorum.Eğer orada bir şey saklanıyorsa diye.Çok fazla korku filmi izlediğim için

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel şeyler düşün beni düşün mesela mesela bunu düşün
Ya da bunu düşün
Gerçi bu düşünülmez de neyse artık

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladım. Sen olayi bozmussun. Sen psikoloja git. Bu düsünceyi dalga haline getir. Sakin ol sampiyon de kendi kendine :D Üstüne üstüne git korkunun. Recep ivedik felan izle rahatla
Güzel şeyler düşün beni düşün mesela mesela bunu düşün
Ya da bunu düşün
Gerçi bu düşünülmez de neyse artık
O kadar korku filmi izlenir mi bea :D He 2015'te çıkacak Jeff The Killer'ı da izleyeceğim bu arada :D

SeHZaDe_MC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Red_ kardeşim konuya sonradan dahil oluyorum ama sana tavsiyem önce kendine muska (cevşen) taktır. Daha sonra Nihat Hatipoğlu nu izle youtubeden. Ve her ezan okunurken korksan bile evdeki sesleri unut sadece ezana odaklan. Ezandan her ne kadar dış etmenlerden dolayı korksan da o korkunun altında huzur da yatar. Sana tavsiyem ezanı dinle telefonuna falan ezan sesi yükle dinle korkunun üzerine git elbet huzur bulursun. Ezan kurtuluştur ezan huzurdur.
Bazı filmler insanları dininden uzaklaştırmak için kurgulanır. Dabbe den bahsetmiyorum ama o da öyle olabilir kanaatindeyim.
Bir tavsiye daha vereyim DİNİ İÇERİKLİ gerilim/korku filmi izleme.
Sen tavsiyelere uy kardeşim tavi zorlama yok. Bir sırun çıkarsa ya da sormak istediğin bir şey olursa skype den yazışarak konuşabiliriz (mic yok) skype:ahmetyk7

En iyi cevaplar
0
Red_ kardeşim konuya sonradan dahil oluyorum ama sana tavsiyem önce kendine muska (cevşen) taktır. Daha sonra Nihat Hatipoğlu nu izle youtubeden. Ve her ezan okunurken korksan bile evdeki sesleri unut sadece ezana odaklan. Ezandan her ne kadar dış etmenlerden dolayı korksan da o korkunun altında huzur da yatar. Sana tavsiyem ezanı dinle telefonuna falan ezan sesi yükle dinle korkunun üzerine git elbet huzur bulursun. Ezan kurtuluştur ezan huzurdur.
Bazı filmler insanları dininden uzaklaştırmak için kurgulanır. Dabbe den bahsetmiyorum ama o da öyle olabilir kanaatindeyim.
Bir tavsiye daha vereyim DİNİ İÇERİKLİ gerilim/korku filmi izleme.
Sen tavsiyelere uy kardeşim tavi zorlama yok. Bir sırun çıkarsa ya da sormak istediğin bir şey olursa skype den yazışarak konuşabiliriz (mic yok) skype:ahmetyk7
nedense güldürdün :D

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
+He bir de Dabbe filmi yüzünden artık telefonu açınca "Şu anda bu numaraya ulaşılamıyor" demesinden bile korkuyorum.