Cryt - New Style House (Japanese House )

Cryt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Insanlık!
Bugün oylesine bir ev yapayim dedim (ciddiye alarak) sonracigima böyle bir şey ortaya cikti.Amacim Medieval House Alanindaki evleri başka bir alana taşımak ve daha iyi yapilar elde etmek.Bunun icin daha calisacagim birdahaki yapim castle uzerine olacak bir kac süre boyle evler ile ilgili çalışacagim sonuna dogru degisik modern evlere gecis yapabilirim :)
Uzatmadan resimlere gecelim...

Eger Begendiyseniz [Begen] Tusuna Basmaniz Benim İcin Yeterli Olacaktir.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sizin düşünceniz dikkatinizi çekerim ilk yaptigim yapida üst taraf genişliyor ama 2. yaptigim yapida hem 3 kat yaptim hemde daralttim :)
Çok benziyor dedim ki tarz olarak benziyor da sadece benim düşüncem değildir mutlaka başkaları da benzetir sonuçta bu evin iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Böyle küçük eleştirileri yanlış anlamayın :)

Cryt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok benziyor dedim ki tarz olarak benziyor da sadece benim düşüncem değildir mutlaka başkaları da benzetir sonuçta bu evin iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Böyle küçük eleştirileri yanlış anlamayın :)
Tabikii yanlış anlamadim.Teşekkürler :)
Not: Tarzlari benzettim çünkü bunlardan bi şehir kurmayi düsünüyorum :)

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğerine bak birde buna aradaki fark gözle görülür yani hem çatılar hem 3.kat birde kardeşim bunun linkini verebilirmisin ? özelden veya burdan ? çok beğendim oyunda kullanicam