Sabah Ezanından Korkuyorum Nedeni nedir ?

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne acayip anılarınız var benim de bi anım var bi sabah yine sabah ezanına uyandım hazır uyanmışken kılayım dedim kıldım sonra mutfağa su içmeye gidecektim salon kapısına geldim dışardan acayip sesler geldi sonra kapıda kırmızı bi nokta oluştu gözümde gözlük yoktu pek iyi göremiyodum ama kırmızı bi nokta sadece seslice ''noluyor lan'' dedim birkaç saniye sonra geçti koşarak odama gittim kapıyı kapadım öyle korkarak beklerken uyudum :D
2. Anım
Küçüktüm bi ev vardı evin içinde bi kafa resmi bizim arkadaşlar orda ''buraya giren bi savaşın içindedir'' gibisinden bi not bulmuşlar gerisini okumadan yırtmışlar notu
sonra işte bi abi o resim ruh falan diyodu neyse beni oturttu bak şimdi senin içine girecek dedi acayip şeyler oldu gerçekten çok tuhaf oldum çıkar dedim sonra bişeler daha hissettim rahatladım sonra geceleri uyuyamadım acayip kabuslar gördüm sonra o da geçti :D
3. (bu benim değil kuzenimin)
Gece herkes oturuyormuş oturma odasında kuzenim de telefonla konuşarak mutfağa girmiş ışığı yakmamış ama mutfakta bi adam görmüş baya uzunmuş bi poşeti karıştırıyomuş ve dediğine göre ayakları bi tuhafmış sonra içeri gelip herkesi kontrol etmiş herkes oturuyormuş mutfağa geri geldiğinde ışığı yakmış adam da poşet te yokmuş.
Siz yazınca bende dökeyim içimi dedim :D
Ayaklar.... İyi ki gözlerini görmemiş.[DOUBLEPOST=1408310178,1408310145][/DOUBLEPOST]Herneyse arkadaşlar bu konular hoş konular değil. Hani boşu boşuna kendimizi strese sokmayalım.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah ezanımı okunuyor çık balkona kardeşim güneşin doğuşunu izle :)
Burası Karanlık oluyor bide izmitte oturucan :D[DOUBLEPOST=1408310328,1408310212][/DOUBLEPOST]
Ayaklar.... İyi ki gözlerini görmemiş.[DOUBLEPOST=1408310178,1408310145][/DOUBLEPOST]Herneyse arkadaşlar bu konular hoş konular değil. Hani boşu boşuna kendimizi strese sokmayalım.
Öyle demesene .s .s ne güzel muhabbet ediyosss :D

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burası Karanlık oluyor bide izmitte oturucan :D[DOUBLEPOST=1408310328,1408310212][/DOUBLEPOST]
Öyle demesene .s .s ne güzel muhabbet ediyosss :D
Yok yani arkadaş direk korku hikayeleri diye girdi :) Hani bu olayın delirmeye kadar yolu var. Ayrıca neden "İyi ki gözlerini görmemiş." dedin diyorsan, onların gözlerinin kapakları çatlaktır.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi ara kuzenim boynuma sarıldı kurtulma da kurtulamıyom gözlerim karardı ğağağağağağağağa diye bi böğürdüm sonra ne olduğunu bilmiyom kuzenim yerde kıvranıyor naptın lan diyo ne yaptım ki dedim boynumla kaldırıp yere vurmuşum sonra alt komşu geldi falan :D

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yani arkadaş direk korku hikayeleri diye girdi :) Hani bu olayın delirmeye kadar yolu var. Ayrıca neden "İyi ki gözlerini görmemiş." dedin diyorsan, onların gözlerinin kapakları çatlaktır.
Vay Anasını sayın seyirciler :S:DF AS:F harbi nasıl sabah ezanından korkuyorumdan Korku Hikayelerine girdi S:A :SDF

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vay be şu 3. Çok iyiymiş benim çok var annemin karabasan görmesi halamın kazanlar dolusu altının olduğu yerden alevler çıkması evin etrafını kollayan askerler dedemin cinlerin düğününü görmesi daha neler neler var ama aklıma gelmiyor. dayımın yasadıkları olaylar falan filan bir gün arşiv çıkarıcam sülalediklere sorucam neler yasamıs vs. diye
Ne olduysa bu dayılara oluyor hacı :D

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi ara kuzenim boynuma sarıldı kurtulma da kurtulamıyom gözlerim karardı ğağağağağağağağa diye bi böğürdüm sonra ne olduğunu bilmiyom kuzenim yerde kıvranıyor naptın lan diyo ne yaptım ki dedim boynumla kaldırıp yere vurmuşum sonra alt komşu geldi falan :D
AHa bir vaka daha SA:D AS

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir saattir bu konular iyi değil aklınıza takılır ve özgüveninizi kaybedersiniz diyorum be güzel kardeşim :/

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir saattir bu konular iyi değil aklınıza takılır ve özgüveninizi kaybedersiniz diyorum be güzel kardeşim :/
Bu sinirden oldu kardeş baya sinirlenmiştim :D[DOUBLEPOST=1408310679,1408310635][/DOUBLEPOST]
Karanlık olduğu için görmemiş fazla :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neden korkuyorsun ?
Ne için yani ?
Kurtulun şu batıl inançlardan. :D