- En iyi cevaplar
- 0
ha işte tetenoz değilsinThanatos antik yunanda ölüm tanrısıydır.
Ama ben sincabım B)
ha işte tetenoz değilsinThanatos antik yunanda ölüm tanrısıydır.
İnsandaki tüm yıkıcı, öldürücü dürtüleri temsil eden Thanatos, yapıcılığı, yaratıcılığı ve sevgiyi temsil edenha işte tetenoz değilsin
O zaman fazla uzun tutmayalım yeni konu açar devam ederiz mesajlar kalır öyle EinsteinSincap B)Ha bu arada bir öneri vereyim şimdiden birbirinizin mesajlarını beğenmeye başlayın konu arşive gittiğinde konudaki mesajlarınızın sayısı kadar mesaj profilinizde eksilir ama beğeniler aynı kalır .3
Ha bu arada bir öneri vereyim şimdiden birbirinizin mesajlarını beğenmeye başlayın konu arşive gittiğinde konudaki mesajlarınızın sayısı kadar mesaj profilinizde eksilir ama beğeniler aynı kalır .3
Bak patetescim bize laf ediyorsun ama sen de anlattığın kişi değilsin sen de onunla kafayı bozmuşsunİnsandaki tüm yıkıcı, öldürücü dürtüleri temsil eden Thanatos, yapıcılığı, yaratıcılığı ve sevgiyi temsil edenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'un tamamen karşıtıdır (vikipedi)
Benden bi beğeni sanaBeğenin lao mesajlarımı .-.
Ben ölümüm! Hepinizin hazin sonuyum! 71. Thanatos'um ben!Bak patetescim bize laf ediyorsun ama sen de anlattığın kişi değilsin sen de onunla kafayı bozmuşsun
Ben de sincabım hepinizin evine giren ve fındıklarınızı çalan ağaçların efendisiyimBenden bi beğeni sana[DOUBLEPOST=1408359561,1408359525][/DOUBLEPOST]
Ben ölümüm! Hepinizin hazin sonuyum! 71. Thanatos'um ben!
Hadi ortaklık yapak tüm forumu ele geçirek :/Ben de sincabım hepinizin evine giren ve fındıklarınızı çalan ağaçların efendisiyim![]()
Hadi ortaklık yapak tüm forumu ele geçirek :/
Ban atamazlar ki B) Ben thanatos'um hepsini öldürürüm B)Beğeni_kasma_hack_2014.exe[DOUBLEPOST=1408359711,1408359668][/DOUBLEPOST]
Sonra ban yiyelim ohh mis
Ben sincabım ben napıyım admine fındık mı atiyimBan atamazlar ki B) Ben thanatos'um hepsini öldürürüm B)