Thanatos71
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana da bana da :3Onlardan yok ama özelden bi' tane resim atacağım belki beğenirsin.
Bana da bana da :3Onlardan yok ama özelden bi' tane resim atacağım belki beğenirsin.
O nasıl oluyor o.OFotograflar açık görünümlü namuslu kızlar istermisin?
Seni de ekleyeyim özele.Bana da bana da :3
Ceza idamElebaşı Zorin ve askerleri kızların fotograflarına bakmaca adlı operasyonu gerçekleştirirken yakalandı![]()
Zorlanmışlar ama aslında çok namuslu erkeğin nefes aldığın yerden geçmemiş kızlar demek oluyor B)O nasıl oluyor o.O
Seni de ekleyeyim özele.
Hayır bir ay kezbanlar ile aynı oda da yaşamakCeza idam![]()
İdam daha iyiZorlanmışlar ama aslında çok namuslu erkeğin nefes aldığın yerden geçmemiş kızlar demek oluyor B)[DOUBLEPOST=1408360273,1408360240][/DOUBLEPOST]
Hayır bir ay kezbanlar ile aynı oda da yaşamak![]()
Çin işkencesi yapalım bence. çivilerle dolu bir şişeye şeyimizi sokarız. Bir kız önümüzde striptiz yapar :3Ceza idam![]()
LAN NİYE ORAYA ŞEYİMİZİ ŞEY EDİYORUZ ACIMAZ MIÇin işkencesi yapalım bence. çivilerle dolu bir şişeye şeyimizi sokarız. Bir kız önümüzde striptiz yapar :3
İşte bu yüzden o yönteme başvurdum acı çekin uleynİdam daha iyi![]()
Başta bir yanma yapar ama sonra hemen geçer bir şey yok bunda iğne olmak gibiLAN NİYE ORAYA ŞEYİMİZİ ŞEY EDİYORUZ ACIMAZ MI(özele bak özele)
yaw he heBaşta bir yanma yapar ama sonra hemen geçer bir şey yok bunda iğne olmak gibi![]()
Zombiler ve ölüm tanrısı Thanatos olarak forumu ele geçireceğiz.Bende katılıyorum ele geçirme planına . Zombiler olarak ele geçiricez