Avcı Dean Adada|Sezon 1 Bölüm 1:Deanin Geçmişi

gazozcuk1907

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"İnsanları kurtarmak, bir şeyler avlamak, AİLE MESLEĞİ."
---------------------------------------------------

Dean gözünü açtı ve etrafına baktı fakat kimse yoktu.Ayağa kalktı ve biraz yürüdü.Bir adada olduğunu anladı fakat nasıl geldiğini hatırlamıyordu.Etrafı taradı,en sonunda odun toplamaya karar verdi.Ağaca yumruk attı,tekrar attı ve tekrar...
Birden hatırlamaya başladı
[5 Yıl Önce]

Dean ve kardeşi Sam gemiyle tura çıkmışlardı,hava fırtınalıydı.Birden gemi sallandı ve yine sallandı.En sonunda alabora oldu.
[ŞİMDİ]
Dean ağaç kesmeye başladı.Odunlarıyla tekne yaptı.Tekneyle denize açıldı.

1 gün sonra...
Dean: Bu da ne o kara değilmi?!!

Dean hemen şehre gidip Sam'i bulur.Sam ona bu işlere girmek istemediğini söyleyince Dean:"İnsanları kurtarmak, bir şeyler avlamak, AİLE MESLEĞİ." der ve noktayı koyar.
"Tüm zombileri,hayaletleri,endermanleri haklayıp enderdragonu yenmeliyiz.

Gazeteye bakınca bir iş görürler.Evdeki adam karısını parçalamış.Sam bunun hayalet olduğunu düşünmüş.Hemen yola koyulup komşularla konuşmuşlar.Geceyi beklemişler ve o civardaki diğer evleri kollamışlar.
Sam:Hey Dean o adadan nasıl kurtuldun?
Dean:Şansım sayesinde.
Sam:Endermanle anlaşmamı yaptın?
Dean:Evet ve cehenneme gitmeme 1 yıl kaldı.
Birden çığlık sesi duyarlar ve Dean impala arabasını eve doğru sürer.Hayaleti savuşturmak için saf demirle vurur.Fakat onları öldürmeşn tek yolu kemiklerii yakmaktır.Evdeki kadın onun adını söyler.Dean Sam'e sen mezarlığa git ben burdakileri koruyucam der.Sam adamın kemiklerini yakarken hayalet onu fırlatır.Dean de sam uzun süre gelmeyince ona bakmaya gider.Hayalet Deani tam boğarken birden kül olur çünkü Sam onun kemiklerini yakar.

İki kardeş impalanın radyosunu açıp
şarkısını dinler...

Son düzenleme:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biraz acemice ve kısa ama işin içinde emek var biraz daha gayret ile daha güzel olabilir. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çabanı takdir ediyorum. :) Biraz daha uzatmışsın fakat kurguda kopukluklar var dediğim gibi zamanla düzelecek. Bırakmadan yazmaya devam et. :)

gazozcuk1907

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çabanı takdir ediyorum. :) Biraz daha uzatmışsın fakat kurguda kopukluklar var dediğim gibi zamanla düzelecek. Bırakmadan yazmaya devam et. :)
İlk kez mc hikayesi yazıyorum kurguda supernatural dizisinden faydalandım hatta oradaki şeytanı enderman yaptım.Birde mobilim şu an ondan biraz üşendim :)