_Iskefiyeli_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Adamın dibisin.[DOUBLEPOST=1408396575,1408396526][/DOUBLEPOST]Müttefik ordu yolladım koruyolar onu![]()
Biz buna aşk diyirik.Görüyorum ki aramıza yeni eş cinsel arkadaşlar katılmış.
Adamın dibisin.[DOUBLEPOST=1408396575,1408396526][/DOUBLEPOST]Müttefik ordu yolladım koruyolar onu![]()
Biz buna aşk diyirik.Görüyorum ki aramıza yeni eş cinsel arkadaşlar katılmış.
Aman aman benden uzakta aşkınızı yaşayın bana bulaştırmayın.Adamın dibisin.[DOUBLEPOST=1408396575,1408396526][/DOUBLEPOST]
Biz buna aşk diyirik.
Anten tak zaaaAman aman benden uzakta aşkınızı yaşayın bana bulaştırmayın.
Kerem vienicome u yeşim olarak biliyorAman aman benden uzakta aşkınızı yaşayın bana bulaştırmayın.
Çekemeyen anten takıyor ya haniAnten?
![]()
Ben konuşmalarından dolayı kız olduğunu düşünüyorum.Kerem vienicome u yeşim olarak biliyor![]()
Aaahahahahahahahah... (Çekemeyen anten takıyor ya hani![]()
Bak benim avatarım da güzel bir bayan var konuşmalarım da hafif bir değişme yapsam kız sanacaklar.Ben konuşmalarından dolayı kız olduğunu düşünüyorum.
Gruba gir bir kaç tane yeni konu var ve bir kaç tane daha tap taze fotoğraf eklendi.Hatırladım ve geldim konuya pardon geç kaldım ama geç olsun güç olmasın![]()
Sam..iAaahahahahahahahah... ()[DOUBLEPOST=1408396978,1408396939][/DOUBLEPOST]
Bak benim avatarım da güzel bir bayan var konuşmalarım da hafif bir değişme yapsam kız sanacaklar.[DOUBLEPOST=1408397010][/DOUBLEPOST]
Gruba gir bir kaç tane yeni konu var ve bir kaç tane daha tap taze fotoğraf eklendi.
Siz böyle yaparken adını belli etmiş oluyorsunuz zaten. Ayrıca O güzel bayanı elde etmek için ne tür planlarınız var?Sam..iAdını kimseye söylemem benim olacak
Yaşımı büyültüm boyumu uzattırıp kas yapıp gözlerimi çekikleştirip japonyaya gideceğimSiz böyle yaparken adını belli etmiş oluyorsunuz zaten. Ayrıca O güzel bayanı elde etmek için ne tür planlarınız var?