Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çilek isterse bütçemi aşar kızı kaçırırım ayrıca bu dönemde fındığa yatırım yapacaksın dünyayı ele geçirdiğimde vergi olarak fındık alacağım :lol:B)
Sameki'Yi kaçırmaya gittiğinde evin kapısı açıktır ve bakmıştır ki Sameki başka bir şahıs tarafından kaçırılmıştır. (Aslında insanca konuşup eve kaçırılmış süsü verilmiştir.)
bkz : @B38T14

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sameki'Yi kaçırmaya gittiğinde evin kapısı açıktır ve bakmıştır ki Sameki başka bir şahıs tarafından kaçırılmıştır. (Aslında insanca konuşup eve kaçırılmış süsü verilmiştir.)
bkz : @B38T14
:D haha[DOUBLEPOST=1408398234,1408398193][/DOUBLEPOST]
Olmaz yedirtmem onu sana o bana lazım
Çok şaşırdığım için Yuh ve ohanın birleşmiş halini söyledim
Beyinleri ben buldum dersin .

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beyler bana cil yardım edin lütfen bana daha yeni dokunmatik telefon aldık T50 ve her halde internet aık ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum ve bakiyem 20 TL'den 14 TL'ye düştü! :( Lütfen yardıme din nereden kapatacağım şunu bakiyem gidiyor!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bana cil yardım edin lütfen bana daha yeni dokunmatik telefon aldık T50 ve her halde internet aık ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum ve bakiyem 20 TL'den 14 TL'ye düştü! :( Lütfen yardıme din nereden kapatacağım şunu bakiyem gidiyor!
şimdilik telefonu kapat çözümünü bulup anlatırsam aç

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ovvv grup hazır gelin coşak !
Peki nasıl coşacağız ?
-Zombilikler ile !
-Montla s*çmalar ile !
-Sıcak Ortam ile !
-Eğlenceli Gifler ile !
-Çoşturtan Şarkılar ile !
-Kan Dondurucu Creepypastalar ile !

@zombiespaceman1 senden,creepypastayı,eyyyi ve yaşasın dandik şarkıları bekliyoruz !
tabikisi

Yaşasın dandik şarkılar : S 2 Vol 3

Creepypasta :
Bir adam varmış ölmüş.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
şuraya bir bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
belki aradığını bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...